Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Restriccions en el trànsit aquest diumenge, dia 24 de febrer, per la celebració de La Mitja

21/02/2019

Els carrers afectats pel recorregut a les Franqueses romandran tancats al trànsit, des de les 8.30 h fins a la finalització de la prova esportiva

Aquest diumenge, dia 24 de febrer, se celebra la 33a de La Mitja Granollers - les Franqueses - la Garriga. Dues de les tres curses esportives, concretament la dels 21 km i la dels 10 km, travessen el municipi de les Franqueses. Els carrers afectats pel recorregut estaran tancats al trànsit, des de les 8.30 h fins a la finalització de la prova esportiva i hi haurà diverses restriccions, prohibicions d’estacionament i desviaments del trànsit.

Horaris de sortida de les proves:

  • 9.30 hores, sortida dels 10KM.
  • 10 hores, sortida del QUART.
  • 10.25 hores, sortida de la MITJA.

Recorregut de la prova esportiva de 10 km

Inici: Previsió sortida 09.30 h, (Granollers) Av. del Parc / C. de Girona / (Les Franqueses) rotonda de Can Mònic / Ctra. de Ribes / Rambla de Ctra. de Ribes / Pl. de l’ Ajuntament / continuació per Ctra. de Ribes fins a 100 m abans de la Font del Corredor / tornada per la Ctra. de Ribes direcció a Granollers / Ctra. Ribes darrere de l’Ajuntament / rotonda de Can Mònic / C. del Primer Marquès de les Franqueses / C. de Joan Prim / C. de Francesc Macià, final de la prova esportiva.

Recorregut de la prova esportiva dels 21 km

Inici: Sortida a les 10.25 h, de (Granollers) Av. de Sant Esteve / Av. del Parc / C. de Girona / (Les Franqueses) Rotonda de Can Mònic / Ctra. de Ribes / Rambla de Ctra. de Ribes / Pl. de l’Ajuntament / Ctra. de Ribes / C. de Catalunya / N-152a fins a municipi de la Garriga, (recorregut pels carrers de la Garriga).

Tornada: entrada al nostre municipi per la carretera N-152 zona dels Gorchs / Urb. de Can Baldich / C. de Catalunya / Ctra. de Ribes (Ajuntament) / Ctra. de Ribes rotonda de Can Mònic / Primer Marqués de les Franqueses (Granollers) / C. de Joan Prim / C. de Francesc Macià, final de la prova esportiva.

Prohibicicions d'estacionament

  • Es prohibeix l’estacionament a la Ctra. de Ribes ambdós laterals des de Can Mònic fins a la rotonda sud de l’Ajuntament.
  • Es prohibeix l’estacionament a l’aparcament de l’Ajuntament.
  • Es prohibeix l’estacionament a la Ctra. de Ribes darrere de l’Ajuntament.
  • Es prohibeix l’estacionament al carrer de Catalunya ambdós laterals.
  • Es prohibeix l’estacionament a Via d’Europa, des C. de França fins a la carretera BV-1433.

Prohibicions de circulació

Minuts abans de l’inici de la cursa dels 10 km es tallarà la circulació a les vies afectades pel recorregut i que a continuació es detallen:

Prohibit, circular a l’Av. de Girona / rotonda de Can Mònic / Ctra. de Ribes / N-152-a des de els Gorcs a Can Baldich / C. de Catalunya.

Desviaments del trànsit

Degut al tall del trànsit de les vies principals del municipi es recomana fer ús de les rutes alternatives que a continuació es detallen:

Accés al municipi per Bv-1433 (Ctra. Ametlla), si teniu intenció de circular per aquesta via, es recomana fer ús dels carrers interiors del Pol. Ind. Llerona o la Via Europa.

  • Si sou veïns de Llerona (nucli), per poder accedir o sortir de la zona es recomana fer ús del camí Veïnal de Marata direcció Ctra. de Cànoves o C-251 Ctra. de Cardedeu.
  • Si sou veïns de Urb. els Gorchs, es recomana sortir pel camí Antic de Samalús, que va direcció Corró d’Amunt.
  • Si sou veïns de urb. Can Baldich, es recomana deixar el vehicle estacionat a la zona de l'església de Llerona per poder sortir pel camí Veïnal de Marata.
  • Si sou veïns de Llerona costat via, es recomana deixar el vehicle estacionat a la zona de l'església de Llerona, per poder sortir pel camí Veïnal de Marata.
  • Si sou veïns de Corró d’Avall costat via, es recomana deixar el vehicle estacionat als carrers pròxims a Ctra. de Ribes zona Tagamanent. D’aquesta manera, si heu de sortir en el vehicle, ho podreu fer per  la zona esportiva - Can Jep o bé per la Ctra. de Cànoves.

Tot i així un, cop celebrada la cursa dels 10km s’habilitarà el pas pel carrer dels Cingles del Bertí per poder sortir pel carrer del Molí.

  • Corró d’Avall, zona (Can Calet), es pot sortir pel Pol. Ind. del Congost pel gual del riu Cal Forcaire, o bé per la ronda C-352.
  • Accés al municipi per la C-352 (ronda) sortida Can Mònic, si heu d’anar direcció Corró d’Avall i circuleu per aquesta via es recomana agafar la sortida anterior i accedir a la zona pel camí de Can Jep zona esportiva (només turismes).
  • Si sou veïns de Bellavista, tant la sortida com l’entrada al barri, es recomana que es faci per la ronda C-352 o Camí de Can Jep, si es vol accedir a Corró d’Avall.

Per qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb la policia per telèfon, 938 467 575; per correu electrònic a la següent adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé per xarxes socials Twitter @plfranqueses o Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses

Arxivat a: Esports, Urbanisme i Activitats
Afectacions de trànsit per La Mitja 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 13:18h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)