Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Com cuidar la salut a través de l'alimentació

15/02/2019

La jornada sobre salut i alimentació saludable omple Can Font

El que mengem és tan important que, fins i tot, és una peça clau en la salut de les persones. Aquesta és una de les premisses des de la qual ha partit la conferència "Alimentació i nutrició" que, enguany, ha portat fins a les Franqueses el III Cicle de Jornades sobre Alimentació i Salut Responsable. Aquest cicle, que anualment visita el municipi, està organitzat per la Unió de Consumidors de Catalunya (UCC) i l'Ajuntament.

La xerrada també ha parlat de com conviure amb les al·lèrgies i intoleràncies alimentària i de com adaptar-se als canvis en l'alimentació que vivim a causa de la modificació d'hàbits i de les estratègies d'elaboració i vendes de la indústria alimentària. Per parlar d'aquests temes s'han assegut a la taula Sònia Vallès, portaveu del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, Margda Bertran, cap de secció de Salut Pública de la Diputació de Barcelona i Abril Espinosa, responsable de Relacions Institucionals del grup Siro.

La conferència, que ha omplert de gom a gom la sala d'actes de Can Font, també ha comptat amb la presència dels responsables i autoritats: l'alcalde, Francesc Colomé, la regidora de Salut Pública, Rosa Pruna, la diputada de la Diputació de Barcelona, Laura Martínez i el president de la UCC, Salvador Domínguez.

La Diputació de Barcelona realitza periòdicament campanyes d'alimentació saludable entre infants, joves i gent gran i compta amb diversos receptaris que podeu consultar al seu web.

Arxivat a: Sanitat i Salut Pública
Xerrada "Alimentació i Nutrició"
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/12/2020 a les 19:01h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)