Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Jocs infantils, taules de pícnic i una tirolina, les propostes de l'escola Colors per la plaça de l'Ajuntament

13/02/2019

Els alumnes de tercer de primària lliuren un plànol a l'alcalde amb el seu projecte

Els alumnes de tercer de primària de l'escola Colors han acordat que la plaça de l'Ajuntament de les Franqueses hauria de tenir jocs infantils, amb un taulell d'escacs, una zona de pícnic i una tirolina. Ho han de decidit en el tradicional ple simulat que fan els alumnes que visiten l'ajuntament.

La visita ha començat, amb una explicació de la història l'edifici modernista de l'ajuntament. Un cop a dins del consistori, els alumnes han fet parada amb els gegants i han visitat l'arxiu per conèixer els documents històrics que hi acull. Ja a la Sala de Plens, un dels espais més bonics, els alumnes han participat de l'esmentat simulacre de ple, on han exposat i debatut les diferent opcions per a una hipotètica remodelació de la plaça de l'Ajuntament

Els alumnes també han fet lliurament a l'alcalde d'un plànol que havien confeccionat, que detallava com voldrien que fos la plaça de l'Ajuntament. Alguns dels elements que hi han dibuixat  han estat un estany amb peixos, una zona de pícnic i una tirolina.

Finalment, s'han fet la tradicional foto de grup, com a recordatori d'un matí que ha servit per conèixer més el seu ajuntament.

Arxivat a: Ajuntament
Sala de plens
Una de les intervencions
Des del balcó
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/04/2024 a les 14:40h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)