Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Vine dissabte a l'estrena de la nova illa d’equipaments del carrer Rosselló

12/02/2019

Un espai més obert i accessible amb plataforma única, jocs infantils i millores en el mobiliari urbà, la jardineria i la il·luminació

Aquest dissabte, 16 de febrer, s'estrena l'illa d'equipaments del carrer Rosselló. Els actes començaran a les 10.30 hores amb una xocolatada, tallers i jocs per als més petits. I a les 12 hores, es farà l'espectacle infantil Que peti la plaça, a càrrec de Xip Xap.

L’illa d’equipaments del carrer Rosselló ha sofert una remodelació integral en els darrers mesos. El juny passat començaven les obres de remodelació dels exteriors, les fases 2a i 3a del projecte de renovació d’aquesta  zona.  En aquesta mesos l’espai delimitat pels carrers del Bosc, Alzina, Rosselló i Travessia ha deixat de ser un espai tancat per obrir-se i eliminar la majoria de les barreres arquitectòniques que hi havia com murs, tanques o desnivells. Ara, està completament obert al carrer Rosselló que, a més, té una calçada en plataforma única i en continu amb la nova zona verda.

L’execució d’aquesta remodelació ha suposat la substitució dels murs i les tanques per talussos enjardinats per connectar el carrer Rosselló amb l’illa, aquest carrer també s’ha obert a la cruïlla amb el carrer Travessia per donar accés amb una rampa. També s’han remodelat la il·luminació i el mobiliari urbà

Les obres han afectat a una superfície total de 2.855,5 m2 i ha comptat amb un pressupost de 572.194, 06 €, assumit per l’Ajuntament a través de Pla de Barris.

Arxivat a: Ajuntament, Pla de Barris, Urbanisme i Activitats
Estrena carrer Rosselló
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)