Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Punt d’Atenció a l’Emprenedor de les Franqueses encapçala el rànquing d’activitat a la comarca

04/02/2019

Aquest any 2018 s’hi han tramitat un total de 85 altes empresarials

El Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE)  de les Franqueses del Vallès es troba al capdavant del rànquing d’activitat al Vallès Oriental. L’oficina ha tramitat l’any 2018 un total de 85 altes empresarials, de les quals 14 de societats limitades i 71 d’autònoms. A nivell de la Diputació de Barcelona, el PAE les Franqueses ocupa el vuitè lloc en activitat, de la quarantena d’ajuntaments, mancomunitats, consells i consorcis que hi formen part.

Pel que fa al rànquing acumulat, del 2009 al 2018, el PAE les Franqueses ha tramitat 230 altes (41 de societats limitades i 189 d’autònoms), una xifra igualment destacada, amb la qual es troba en el 10è lloc d’activitat dels PAE de la província de Barcelona.

Aquestes són les dades que es desprenen del darrer Termòmetre PAE, que ha elaborat l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona.

A nivell general, els PAE de la província han realitzat 1.645 altes, xifra que representa un increment del 45% respecte de l’any 2017, amb un augment destacat de les altes en empresa individual, que ha estat del 56%; mentre que les societats han crescut un 6%

A les Franqueses, el Punt d’Atenció a l’Emprenedor es troba a l’àrea de Dinamització Econòmica , ubicada a Can Ribas, Centre de Recursos Agraris. Es tracta d’un servei gratuït destinat a respondre tots aquells dubtes que es generen quan es vol posar en marxa un projecte empresarial. A més, el servei permet gestionar telemàticament i d’un sol cop fins a 22 tràmits, amb les diferents administracions implicades; es pot crear una empresa en tan sols 48 hores i estalviar-se desplaçaments i contactes amb els diversos interlocutors de les administracions.

Es calcula que els emprenedors de la província que han utilitzat els PAE locals s’han estalviat, en el seu conjunt, 477.000 euros, pel fet d’haver realitzat el procés de constitució a través d’aquest servei, en comptes de fer-ho presencialment en les diferents administracions. A més a  més, els PAE han estat valorats aquest darrer trimestre de 2018 amb un 9,71 sobre 10 de mitjana.

 

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Can Ribas, Centre de Recursos Agraris, seu del PAE
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/01/2022 a les 13:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)