Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els alumnes de l'escola Joan Sanpera instal·larien una pista de patinatge i un parc infantil, a la plaça de l'Ajuntament

29/01/2019

Ho han decidit en la recreació d'una sessió plenària, una de les activitats incloses en les jornades de portes obertes a les escoles que organitza l'Ajuntament

Els alumnes de tercer de primària de l’escola Joan Sanpera han fet la tradicional visita a l’Ajuntament i han estat partícips d’un simulacre de sessió plenària en què han hagut de debatre sobre una hipotètica reforma de la plaça de l’Ajuntament.

Per un moment, 16 de la cinquantena d'escolars assistents han pres possessió de les 16 cadires de regidors de la Sala de Plens del consistori i han debatut diverses propostes, amb les corresponents votacions. Finalment, la proposta que ha guanyat per majoria ha estat la creació d’una pista de patinatge i un parc infantil a la plaça de l'Ajuntament. La iniciativa d'instal·lar-hi unes fonts també ha estat molt seguida i s'ha quedat a tan sols un vot de l'opció guanyadora.

Aquesta activitat ha permès conèixer als alumnes no tan sols una de les sales més boniques de l'Ajuntament, sinó també, i especialment, la importància del debat i d'escoltar les propostes de tothom per, finalment, triar-ne la més consensuada.

Cada any, l'Ajuntament de les Franqueses obre les seves portes a les escoles per tal que coneguin la història d'aquest emblemàtic edifici modernista, obra de l'arquitecte Albert Joan i Torner, i l'activitat que s'hi desenvolupa

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Els alumnes, simulant un Ple
Alumna del Joan Sanpera, exposant la seva proposta
A la plaça de l'Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/12/2019 a les 10:42h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)