Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'alcalde, Francesc Colomé, demana a CatSalut més serveis pel nou ambulatori de Corró d'Avall

18/01/2019

El nou equipament està gairebé enllestit i es traspassarà al Departament de Salut d'aquí a unes setmanes

El nou ambulatori de Corró d'Avall, situat a l'Espai Can Prat, està gairebé enllestit. Els 900m2 amb 13 consultoris i la resta de dependències del CAP quedaran pendents, d'aquí a unes setmanes, de la instal·lació del mobiliari i de l'equipament mèdic per part de CatSalut. 

Una delegació de CatSalut i de l'institut Català de la Salut ha visitat avui les instal·lacions i ha mantingut una reunió amb representants municipals. Entre altres temes, l'alcalde, Francesc Colomé, ha posat sobre la taula la necessitat de fer el trasllat des de l'equipament de la plaça de l'Ajuntament cap a l'Espai Can Prat com més ràpid millor. Els responsables de l'ICS s'han compromès a donar la data aproximada durant el febrer També, de l'ampliació dels serveis que complementin la medicina de família com el de pediatria. Un altre dels temes pendents és l'acord econòmic per la cessió d'ús de les instal·lacions. En breu, l'alcalde demanarà una reunió amb el Director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, per parlar-ne.

El director executiu del Sector Sanitari del Vallès Oriental, Joan parellada, la tècnica d'obres i la responsable d'equipaments de CatSalut, Maribel Carrera i Maria José Bascoy, i el cap d'insfrastructures de Institut Català de la Gerència Territorial Metropolitana Nord, Àlex Fernández, han visitat les instal·lacions per veure l'estat i acabar de concretar detalls amb l'Ajuntament i els arquitectes. L'alcalde, Francesc Colomé, i els regidors de Salut Pública, Rosa Pruna, Cultura, Marina Ginestí, d'Urbanisme, Jordi Ganduxé i d'Obres i Serveis, Moisés Torres, han acompanyat els responsables de CatSalut durant la visita. 

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya rebrà les claus per començar a gestionar el nou ambulatori el mateix dia de la inauguració de l'Espai Can Prat.

 

 

Arxivat a: Ajuntament, Sanitat i Salut Pública
Imatge de la visita al CAP de l'Espai Can Prat
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/12/2020 a les 19:01h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)