Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Primer vermut feminista de l'Associació Mirall

17/01/2019

Serà aquest dissabte a les 11.30 h al Centre Cultural de Bellavista

L'Associació Mirall, una mirada amb perspectiva de gènere s'ha proposat aglutinar i dinamitzar les inquietuds feministes al municipi. L'entitat, de recent creació, neix amb la voluntat de promoure una societat sense subordinació de gènere; denunciar i evidenciar les discriminacions per raó de gènere o opció sexual; sensibilitzar i fomentar la conscienciació sobre l'equitat i trencar amb els valors d'uniformitat del patriarcat. 

Mirall ja ha participat en els actes de commemoració del 25N, Dia Internacionals per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, realitzant un taller als instituts sobre els mites de l'amor romàntic. També han realitzat el taller "Ni prínceps blaus, ni princeses roses" durant la Fira d'Entitats d'aquest Nadal. L'associació té en l'acció social un dels seus puntals.

Aquest dissabte s'estrenen en el format vermut, un espai de trobada, conversa, discussió i coneixement, a les 11.30 h al Centre Cultural de Bellavista.

Arxivat a: Polítiques Socials
Resultat del taller realitzat als instituts pel Mirall
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)