Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses celebra el Dia Europeu de la Mediació amb una formació

16/01/2019

L’activitat està oberta a tothom i focalitzada a la relació de les comunitats de veïns amb les entitats bancàries propietàries de pisos

Com reclamar el pagament de quotes, quina responsabilitat tenen sobre el deute dels antics propietaris o com ens hi hem de comunicar quan una entitat bancària passa a ser propietària d’un pis de la nostra comunitat són els temes que es tractaran el proper dilluns a la formació “L’entitat bancària, el nou propietari a la comunitat”

Aquesta activitat s’emmarca en els actes de commemoració del Dia Europeu de la Mediació. El 21 de gener es celebra que ja fa vint anys que es va començar a parlar i a actuar en termes de mediació des dels Ajuntaments, gestionant conflictes per a millorar la convivència als municipis.

Des de finals de 2014 funciona a les Franqueses el Servei de Suport, Assessorament i Mediació a les Comunitats de Veïns. Aquest servei és fruit de diverses accions sobre habitatge i veïns realitzades des de Pla de Barris. A l’estiu de 2017 s’amplia l’àmbit d’actuació a tot el municipi, ja que fins aleshores, només funcionava a Bellavista. I a l’estiu de 2018 la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals l’inclou en el Banc de Bones Pràctiques dels Governs de Catalunya.

La xerrada del dia 21 serà a les 18.30 h a l’edifici de Bellavista Activa (c. Rosselló, 39), seu de l’àrea de Participació i Relacions Ciutadanes, gestora del Servei de Suport, Assessorament i Mediació a les Comunitats de Veïns. Podeu inscriure-us a través de participació@lesfranqueses.cat.

Arxivat a: Participació
Cartell Dia Europeu de la Mediació

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)