Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Espai Can Prat, enllestit al mes de març

10/01/2019

Les obres a l’interior, del conegut fins ara com a Centre Cultural de Corró d’Avall, estan força avançades i ja ha començat l’adequació dels exteriors

Al març, els 5.279 m2 interiors de l’Espai Can Prat (abans Centre Cultural de Corró d’Avall) estaran a punt per encabir les diverses activitats projectades. Després d’un any d’obres i 4.527.200 euros per adequar aquest equipament als nous usos decidits en procés participatiu, les Franqueses i Corró d’Avall disposaran d’un nou Centre d’Atenció Primària, una nova biblioteca i un pavelló poliesportiu.

Fa uns dies s’han iniciat també les feines d’adequació dels exteriors que suposen la urbanització de 6.369 m2 d’accessos, aparcament i zona verda d’ús públic amb una inversió de 821.603 euros.

L’Espai Can Prat disposarà de tres gran equipaments:

- Pavelló poliesportiu de 1.053 m2 amb una pista multiusos, una zona de grades, vestidors i magatzem. Aquest espai està situat a la planta baixa de l’edifici i l’accés per a vianants serà a la zona sud, al carrer Verge de Montserrat.

- Biblioteca de 1.267 m2, situada al primer pis, i que consta d’una zona d’acollida i d’accés per al públic, també des de Verge de Montserrat, i d’un espai polivalent de 120m2. Inclou dues sales de lectura diferenciades, infantil i general, un espai de treball intern i zones logístiques.

- Centre d’Atenció Primària de 876m2 que acollirà els serveis de l’ambulatori de Corró d’Avall. Consta d’espais diferenciats per a la recepció, l’administració, les àrees de medicina general i de pediatria, una zona polivalent, una aula d’educació sanitària i formació i diversos espais per al personal i els serveis interns. L’accés al CAP es farà des de l’esplanada oest, Can Prat i passeig de Tagamanent.

Pel que fa als exteriors, a més d’urbanitzar els accessos i la zona d’estacionament, a la zona d’accés a l’ambulatori també banda s’hi crearan talussos d’arbustos que resseguiran la plaça i el carrer de la Verge de Montserrat. Paral·lelament, s’arranjarà la coberta per fer-la accessible i, en part, transitable a peu pla des del carrer de l’Onze de Setembre i instal·lar-hi una zona enjardinada i una àrea de descans.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Zona del Centre d'Atenció Primària
Zona del pavelló poliesportiu
Zona de la biblioteca
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/11/2019 a les 11:50h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)