Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Escola Colors i l’Institut Lauro tanquen el cercle de la proposta anual de teatre de la Festa de la Infància

10/01/2019

El Projecte Educatiu Comunitat i Escola ha aconseguit pujar a l’escenari les cinc escoles de primària

Mirant Endins, Mirant Enfora és la proposta teatral que els alumnes de 4t de l’Escola Colors representat durant la VI Festa de la Infància. La representació s’emmarca dins el Projecte Educatiu Comunitat i Escola que, per cinquè any consecutiu, realitza una experiència teatral amb les escoles de primària del municipi. L’Escola Colors tanca, enguany, el cercle essent el darrer centre escolar en participar. També hi ha participat alumnes de l’Institut Lauro.

L’objectiu, a més a més d’estrenar una obra, és que el teatre sigui una eina d’aprenentatge i de col·laboració de l’escola amb alumnat de secundària, entitats del municipi i associacions de pares i mares.

L’obra s’ha estrenat al Teatre Auditori de Bellavista a finals de desembre i tindrà dues representacions més, el dia 1 de febrer a les 9.30 h i a les 11 h. a les que assistiran, primer, els company de l’Escola Colors i de l’Institut Lauro i, després, els alumnes de 6è de la resta d’escoles i els de l’Institut el Til·ler.

Arxivat a: Educació
Assaig de l'obra Mirant Endins, Mirant Enfora
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/12/2019 a les 10:42h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)