Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses aprova el Pla per la Promoció de la Convivència i el Civisme

21/12/2018

El pla es desplegarà en 4 anys i ja s’estan treballant les accions pel 2019

El ple de l’Ajuntament ha aprovat l’inici del desplegament del Pla per la Promoció de la Convivència i el Civisme. Un desplegament que abastarà tot el municipi en un període de 4 anys.

L’objectiu és fomentar de manera integral i transversal el civisme i la convivència activa al municipi a partir de la generació i promoció de relacions de respecte, confiança i solidaritat entre les persones.

El document aprovat és fruit de la feina d’un any en el què s’han realitzat sessions de treball i consultes a la ciutadania, les associacions i tècnics i polítics de l’Ajuntament. Tot el procés s’ha definit a partir de tres àmbits d’actuació: els espais veïnals, els espais públics (que inclou tant equipaments com espais a l’aire lliure) i el conjunt del municipi.

El Pla preveu optimitzar, consolidar i estendre a tot el municipi recursos i accions ja existents, que han estat valorats positivament durant la redacció, com el Servei de suport, assessorament i mediació a les comunitats de veïns, l’acompanyament en la rehabilitació i millora d’habitatges, o projectes com Vincles, Comunitat i Escola, o Sensibilització en Civisme, entre d’altres. També es defineixen noves línies d’actuació que s’aniran concretant en els plans d’acció anual, per donar resposta als reptes que es plantegen en la diagnosi realitzada.

El desplegament del Pla per la Promoció de la Convivència i el Civisme es coordinarà des de l’àrea de Participació i Relacions Ciutadanes.

 

Arxivat a: Participació
Pla de Promoció de la Convivència i el Civisme de les Franqueses del Vallès
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)