Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses recapta 2.871,46€ per la Marató durant la 23a Fira de Nadal

17/12/2018

La guanyadora del concurs de dibuix ha estat l’Anna Viure Maymó

La 23a Fira de Nadal i 14a Fira d’Entitats han omplert aquest cap de setmana d’activitats, d’exhibicions i de mostres de la vitalitat de les associacions i entitats del municipi.

Un centenar de nens i nenes han penjat els seus bons desitjos per al 2019 a l’olivera de la rambla de la carretera de Ribes, donant així el tret de sortida a la programació de la Fira. L’activitat, en funcionament des de les 17 h, ha omplert de famílies l’envelat de l’Ajuntament, on a més d’escriure i decorar els targetons amb desitjos, els infants també s’han pintat la cara, han berenat i han jugat amb els jocs de fusta. Amb tots els desitjos escrits, la Brass The Gitano Band, ha amenitzat la baixada fins a l’olivera amb un repertori ple de nadales i rock català interpretades amb vent i percussió.

Durant aquesta edició de la fira s’ha batut record de receptació solidària per la Marató de TV3, 2.871,46€ ha aconseguit aportar les Franqueses per a la investigació del càncer. Les aportacions a la Marató s’han fet de manera directa a l’urna situada a l’estand de l’Ajuntament i amb l’escudella, la botifarrada i la classe de tàbata.

Enguany, a l’estand de l’Ajuntament s’ha presentat la nova imatge corporativa del municipi. Es tracta d’una mà, en la què els cinc dits corresponen als cinc poble, amb la “f” dominant el palmell. Paral·lelament, també s’ha logotipat l’escut que, a partir d’ara, tindrà cinc puntes a la corona i no tres, com fins ara. Aquest canvi correspon a la categoria de ciutat que assumirà les Franqueses quan es consolidin per cens els 20.000 habitants.

La imatge de la Fira 2019 serà el dibuix guanyador del concurs que s’ha realitzat durant la fira a l’estand de l’Associació Educativa Espirall. Anna Viure Maymó és la guanyadora del concurs de dibuix i s’ha endut el primer premi de la categoria de 0 a 5 anys. Els altres guanyadors del concurs de dibuix són Miquel Dorado Toro amb el segon premi de la mateixa categoria i Clara Requena Bertrans i Laura espada Navío, amb el primer i segon premi en la categoria de 6 a 12 anys.

La darrera de les activitats de la Fira de Nadal i Fira d’Entitats 2018 és la proclamació de l’estand guanyador. Enguany l’Assemblea Nacional catalana (ANC) s’ha endut el guardó al millor estand.

La 23a Fira de Nadal i la 14a Fira d’Entitats ha estat oberta des de divendres i fins diumenge. Podeu trobar totes les fotografies, fent clic aquí.

Arxivat a: Ajuntament, Dinamització Econòmica
Guanyadors del premi de dibuix 2018
Entrega del diploma al millor estand a l'ANC
La carretera de Ribes de gom a gom per la Fira de Nadal
Estand amb la nova marca de les Franqueses
Estand amb projectes del municipi
Equip de govern al photocall de l'estand
Inauguració de la Fira
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/01/2022 a les 13:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)