Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Gairebé 4.000 veïns beneficiats per dos dels projectes de Pla de Barris des de 2010

13/12/2018

El Servei de Suport a les Comunitats de Veïns i el ajuts a la rehabilitació han arribat a gairebé el 40% de la població de Bellavista, de manera directa o indirecta.

Pocs dies després que es fes oficial l'ampliació de Pla de Barris fins el 2020, s'ha conegut les dades de com aquest projecte està afectant Bellavista.

Pel que fa als ajuts a la rehabilitació d'edificis, des de 2010, s'han rehabilitat 34 immobles amb una inversió pública d’1.118.258 euros. Aquestes actuacions han permès solucionar patologies estructurals, arranjar façanes, millorar els espais comuns, instal·lar ascensors o rehabilitar cobertes i terrats, entre d’altres. Per a facilitar l’execució de les actuacions, les administracions, la Generalitat a través del programa de Pla de Barris i l’Ajuntament, assumeixen fins al 75% del cost i els veïns han d’aportar el 25% restant.

Un altre dels puntals del desenvolupament del Pla de Barris a Bellavista és el Servei de Suport a les Comunitats de Veïns. Aquest servei ha repercutit, de manera indirecta, a 2.500 veïns oferint assessorament a les comunitats i mediació quan ha estat necessari. Aquest servei té un recorregut de 4 anys, ja que va començar a funcionar al 2014.

Aquest matí, l’Alcalde, Francesc Colomé, i el regidor de Pla de Barris, Joan Antoni Marín, i el Primer Tinent d'Alcade i regidor de Participació i Relacions ciutadanes, Juan Antonio Corchado, han visitat els darrers immobles que s’han rehabilitat gràcies al pla i, a més de veure de primera mà les intervencions que s’hi ha fet, també s’han reunit amb representants dels veïns d’aquests edificis per conèixer la valoració que en fan.

Arxivat a: Pla de Barris
Ortomapa de Bellavista amb la localització dels immobles i comunitats afectats
Imatge de la visita
Imatge de la visita
Conversa amb la representant d'una comunitat de veïns
Immobles rehabilitats del passeig d'Andalusia
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)