Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Generalitat de Catalunya confirma l'ampliació del Pla de Barris fins el 2020

10/12/2018

L’ampliació permetrà continuar durant dos anys més els programes socials que es realitzen a Bellavista i els ajuts a la rehabilitació

El Projecte d’Intervenció Integral del barri de Bellavista, conegut com a Pla de Barris, s’ha acollit a la pròrroga autoritzada per la Generalitat de Catalunya durant aquest estiu. D’aquesta manera els programes que, des de 2010 funcionen gràcies a aquest projecte, es perllonguen fins el 2020.

Pla de Barris es va iniciar el 2010 després de la Generalitat decidís concedir una subvenció de 4.392.002,79 euros per a accions d’intervenció integral per a la millora de Bellavista. Aquesta subvenció cobria el 50% del total del projecte presentat per l’Ajuntament, que ascendia fins a 8.784.005,58 euros. El 50% del pressupost depèn de les aportacions municipals, ja sigui des de fons propis o cercant vies alternatives de finançament. Des d’aleshores, el pla s’ha prorrogat dues vegades i,  amb l’actual ampliació, tindrà un recorregut total de 10 anys.

Fins a aquest estiu s’han desenvolupat a Bellavista diversos programes de cohesió social, de formació i inserció laboral, de mediació i suport a les comunitats de veïns o els d’ajuts a la rehabilitació d’edificis i realitzat actuacions com l’adequació del nou equipament Bellavista Activa o la reforma de la plaça Espanya o la millora de la passera sobre la línia del tren del passatge Ponent amb la instal·lació de dos ascensors.

La pròrroga de Pla de Barris permet donar continuïtat als programes en execució i finalitzar obres com les de la plaça de l’Esbarjo, l’illa d’equipaments del carrer Rosselló o el nou pas soterrat per connectar Bellavista i Corró d’Avall sota la línia de tren de Portbou.

Arxivat a: Pla de Barris
Obres a l'illa d'equipaments del carrer Rosselló
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)