Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

En marxa les obres de la nova plaça de l'Esbarjo

05/12/2018

Les obres s'han iniciat aquesta setmana i duraran fins al mes de març

Poca cosa queda ja de la plaça de l'Esbarjo. Aquests dies les màquines han començat a treballar i ja no queda res del mobiliari, de l'arbrat, ni del paviment. La primera fase de l'obra desmuntarà una línia de mitja tensió que transcorre pel mig de la plaça i la ressituarà paral·lela al carrer Travessia. Aquest carrer quedarà tallat durant bona part de les obres i el trànsit es desviarà pel carrer Canudas, que canviarà el sentit de circulació.

La nova plaça de l’Esbarjo estarà inspirada en un bosc, racionalitzarà els espais i ajudarà a millorar la mobilitat salvant desnivells amb plataformes úniques i talussos enjardinats. En total s’invertiran 360.393 euros i les obres, que s’inicien durant aquest desembre, finalitzaran al mes de març.

El projecte que inspira la nova plaça és fruit d’un procés participatiu en el que els veïns han participat i donat l’opinió des del primer moment. Seguint amb aquesta filosofia, la participació continuarà durant el procés d’execució de les obres amb una comissió de seguiment. Es tracta de la darrera fase del procés participatiu, contemplada en la definició del projecte i que garantirà el seguiment actiu de les obres i que dóna continuïtat al procés participatiu.

L’objectiu és que aquest grup de treball integri una representació de tots els agents implicats, per proximitat, afectació o relació, en la urbanització de la plaça de l’Esbarjo, tal i com ja es va fer durant el procés de disseny de l’espai.

La comissió es reunirà com a mínim tres vegades durant l’execució de l’obra: a l’inici per conèixer el calendari i les afectacions, a mig procés per avaluar el desenvolupament i al final.

També s’ha creat una adreça de correu electrònic per a què els veïns es puguin comunicar amb la comissió (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Pla de Barris, Urbanisme i Activitats
Obres a la plaça de l'Esbarjo
Obres a la plaça de l'Esbarjo
Obres a la plaça de l'Esbarjo
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)