Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comencen les obres de renovació de la xarxa d'aigua a Llerona

08/11/2018

Les feines, iniciades avui, obligaran a donar pas alternatiu als vehicles mitjançant semàfors

L'empresa subministradora del servei d'aigua potable, Sorea, ha iniciat les feines de renovació de la xarxa a la zona de Llerona. En una primera fase, la que ha començat avui, les afectacions seran a tot el traçat de la carretera de Ribes entre la rotonda nord de l'Ajuntament i el sud del nucli urbà de Llerona, al carrer Catalunya. 

Un cop finalitzada la primera fase, s'iniciarà una segona que renovarà les canonades de la xarxa del carrer de la Fàbrica i el tram del carrer Catalunya des del carrer d'Àngel Guimerà.

Mentre s'estigui treballant a la zona, hi haurà restriccions en la circulació en aquest tram de la carretera de Ribes i al carrer Catalunya, que avançaran conforme ho facin les obres. De moment, ja s'ha senyalitzat bona part de la via i en alguns punts ja s'està donant pas alternatiu amb la instal·lació de semàfors provisionals.

La primera fase d'aquesta actuació forma part del pla d'inversions previst per l'Ajuntament i l'empresa subministradora per a la millora de la xarxa d'aigua potable al municipi.

Arxivat a: Obres i Serveis
Renovació de la xarxa d'aigua potable a Llerona
Renovació de la xarxa d'aigua potable a Llerona
Renovació de la xarxa d'aigua potable a Llerona
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)