Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els comerciants de les Franqueses i el repte de les xarxes socials

10/10/2018

L'Associació de Botiguers, Comerciants i Professionals de les Franqueses organitza una xerrada sobre l'ús de les xarxes al petit comerç

Imma Gispert, emprenedora i secretària de LF Comerç, serà l'encarregada de dirigir la xerrada que pretén promoure l'ús de les xarxes socials en el dia a dia del petit comerç. Les xarxes socials són una oportunitat per a la comunicació amb els clients i un repte que cal entomar per introduir les botigues al món digital. La xerrada posarà sobre la taula quines són les xarxes més útils per a aquest sector econòmic i quines són les seves potencialitats.

La xerrada, titulada "Introducció a les xarxes socials per al petit comerç" i organitzada per l'Associació de Botiguers, Comerciants i Professionals de les Franqueses (LF Comerç) serà el proper dimarts 23 d'octubre de les 14.30 h a les 16 h a Can Ribas-Centre de Recursos Agraris. Per a més informació i confirmar assistència cal posar-se en contacte amb (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Xarxes socials
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/01/2022 a les 13:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)