Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La col·laboració entre l’Ajuntament i l’Escola Sant Gervasi compta amb el suport del teixit empresarial

09/10/2018

Signen un conveni amb l’objectiu de posar en valor el sector químic a les Franqueses.

L’Ajuntament i l’Escola Sant Gervasi han signat un acord de col·laboració per a la cessió de diferents espais a Can Ribas – Centre de Recursos Agraris que permetran a l’escola poder impartir formació de reciclatge i especialització en horari de tarda.

En David Cos, president de la cooperativa de l’Escola Sant Gervasi, ha comentat com el centre té un fort compromís amb l’entorn, “els centres educatius han de transformar la societat i per això necessitem estar en constant contacte amb el teixit empresarial i al costat de les administracions” ha concretat.

Diferents empreses del sector químic del municipi han volgut estar presents durant la signatura del conveni i han posat de manifest les necessitats que tenen respecte als perfils professionals que han de cobrir. En David Cos ha destacat que el catàleg formatiu de l’escola no és inamovible ni tancat i els ha convidat a estar en contacte per valorar conjuntament el mercat professional.

La formació és un factor clau per adaptar-se als canvis constants en els processos productius de les nostres empreses. Per aquest motiu és tant important apostar per aquesta eina per enfortir el potencial econòmic de les Franqueses.

En els darrers anys, els polígons del municipi han crescut i les empreses s’han consolidat amb l’impuls de diverses accions com els canvis d’usos als polígons industrials, les modificacions de paràmetres urbanístics i l’aposta pels plans d’ocupació.

El sector químic és el sector industrial amb més contractació fixa i el que ofereix una millor retribució industrial mitjana per treballador. A Europa és el 5è sector més important, amb una facturació de 507 M€.

La signatura del conveni suposa el primer pas per posar en valor el sector químic a les Franqueses i convertir-se en referents en temes formatius dins dels sector.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Representants de les empreses del sector químic de les Franqueses al costat del projecte
Signatura del conveni entre l'alcalde i el president de l'Escola Sant Gervasi SCCL
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/01/2022 a les 13:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)