Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

2a Jornada de Salut, Alimentació i Exercici Físic

27/09/2018

Taules rodones, jocs infantils i esport durant la 2a Jornada de Salut, Alimentació i Exercici Físic.

Per segon any consecutiu, i després de l’èxit de la primer edició, el 5 i 6 d’octubre, la sala d’actes de Can Ribas – Centre de Recursos Agraris  i la plaça de l’Espolsada seran l’escenari on centenars de persones podran gaudir de la 2a Jornada de Salut, Alimentació i Exercici Físic.

Temes com els efectes en la salut dels aliments processats, els pros i contres de l’alimentació vegetariana, l’estrenyiment crònic i els mites de l’alimentació, es tractaran durant les taules rodones liderades per especialistes. L’acte, organitzat amb la col·laboració d’en Ramon Velayos, metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària i una de les persones més conegudes de les Franqueses per haver exercit com a metge de capçalera al municipi des de l’any 1977.

La tarda del divendres està dedicada als més petits (infants entre 6 i 12 anys), els qui podran preparar un bon berenar acompanyats de l’Ada Parellada i jugar al joc de mocador, la gallina cega.... tots enfocats a l’aprenentatge de les propietats saludables dels aliments. Una gimcana d’allò més divertida amb dos inflables i una activitat per aprendre a raspallar-se les dents adequadament.

Per a finalitzar la jornada, el dissabte al matí està organitzada una caminada per la Riba del Congost amb l’objectiu d’activar el cos i gaudir de la naturalesa que ens envolta.

Arxivat a: Sanitat i Salut Pública
Imatge de la 2a Jornada de Salut, Alimentació i Exercici Físic

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 13:42h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)