Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Reglament de Participació avança amb les aportacions ciutadanes

26/09/2018

Veïns i membres d'entitats participen en el debat per a l'elaboració del Reglament

El debat sobre l'elaboració del Reglament de Participació de les Franqueses avança amb la col.laboració de poltícs, tècnics i ciutadania. La Nau de Can Ganduxer, amb la Cívica com associació a anfitriona, ha acollit ja la primera sessió presencial oberta als veïns.

Durant la reunió s'ha presentat el document de treball del debat, a partir del què s'ha obert el torn de propostes. Entre altres idees, els veïns presents han insistit en l'aprofitament de les formes d'acció col.lectives existents com a plataformes principals de participació i diàleg permanen amb l'Ajuntament i també han reclamat més agilitat i facilitat en la realització de tràmits.

El resultat del debat amb la ciutadania i de les trobades que també s'han fet amb tècnics i polítics serà un document que marcarà els criteris d'elaboració del Reglament de Participació de les Franqueses.

Al web municipal podeu consultar tots els documents generats fins ara durant el procés i participar-hi a través d'un formulari. També podeu enviar les vostres opinions per (Necessites javascript per veure aquest correu-e) .

Arxivat a: Participació
Imatge de la sessió amb la ciutadania
Imatge de la sessió amb la ciutadania
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)