Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Reglament de Participació Ciutadana, a debat

19/09/2018

La sessió serà oberta i pensada per recollir les opinions de la ciutadania

L'Àrea de Participació i Relacions Ciutadanes ha programat un debat obert per al proper dimarts sobre el nou Reglament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de les Franqueses. S'obre així la segona fase de l'el.laboració d'aquest reglament. 

Aquest projecte es va iniciar a principis d'any i durant aquests mesos s'han realitzats debats a nivell polític, tècnic i associatiu, a més d'obrir un espai virtual de participació ciutadana al web municipal. Ara, amb una proposta de continguts sobre la taula, s'obre el debat a tota la població. Durant la sessió del proper dimarts a les 18 h a la nau de Can Ganduxer es presentarà el projecte d'elaboració del reglament, les propostes sorgides de la primera fase i es recolliran les opinions dels assistents.

Arxivat a: Participació
Debat Reglament de Participació Ciutadana
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)