Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Pla Social i Econòmic de les Franqueses del Vallès “neix per sumar i per potenciar les accions que ja es realitzen al municipi”

18/09/2018

La Taula del PSELFV celebra la primera reunió i comença a treballar sobre les línies estratègiques

 

Els 23 membres de la Taula són el clar exemple del que significa el PSELFV. Avui s’han reunit representants de tots el grups municipals, de diverses associacions d’empresari, sindicats i entitats del tercer sector per començar a definir les línies estratègiques d’aquest pla que inicia el seu camí.

Les Franqueses del Vallès destaca des de fa anys pel seu dinamisme a nivell social i econòmic. Les xifres de persones desocupades situen el municipi cada cop més aprop de l’atur estructural. Des de 2011 s’han generat uns 600 plans d’ocupació. Els polígons industrials existents estan propers a la màxima ocupació i, en breu, s’acabarà la urbanització del Sector N. Pel que fa a polítiques socials, la inversió municipal en ajuts directes a les persones s’ha quadruplicat en els darrers 6 anys i s’han posat en marxa multitud de projectes d’acompanyament i assessorament a persones amb risc d’exclusió social i laboral.

El PSELFV “neix per sumar i per potenciar les accions que ja es realitzen a les Franqueses”, socials i econòmiques, comenta el regidor de Polítiques Socials, Ferran Jiménez i per “treballar en comú i potenciar noves polítiques econòmiques actives”, segons el regidor de Dinamització Econòmica, Moisés Torres. Aconseguir aquests objectius és la feina de la Taula que avui s’ha reunit per primera vegada. Aquest òrgan té la darrera paraula en la definició de les línies estratègiques del pla i les accions que permetran desenvolupar-les amb èxit.

Durant la sessió s’han consensuat aspectes de funcionament de la Taula i posat en comú les primeres idees per començar a treballar.

A continuació trobareu la relació de membres de la Taula del PSELFV i una breu explicació de cadascun:

Francesc Colomé i Tenas, Il·lustríssim Alcalde de les Franqueses del Vallès i President del PSELFV.

Ferran Jiménez Muñoz, regidor de l’àrea de Polítiques Socials.

Moisés Torres Enrique, regidor de l’àrea de Dinamització Econòmica.

Montserrat Aliberch Goula cap de l’àrea de Dinamització Econòmica.

Montserrat Capel López, cap de l’àrea de Polítiques Socials.

Unió General de Treballadors, un sindicat majoritari, amb 130 anys d’història i molt arrelat al Vallès Oriental.

Associació de Botiguers, Comerciants i Professionals de les Franqueses del Vallès (ABCP), organització que vetlla pel petit comerç i els serveis de proximitat a Les Franqueses del Vallès.

Unió Empresarial Intersectorial-Cercle d’Empresaris (UEI-CERCLEM), que desenvolupa un paper vital com a agent socioeconòmic en el seu àmbit d'actuació, agrupant diferents entitats que tenen una finalitat comuna: representar institucionalment a l’empresari.

Oficina de Treball de Granollers-Franqueses (OTG), oficines del Servei Català d'Ocupació (SOC) distribuides pel territori de Catalunya, a través de les quals el SOC presta els seus serveis a les persones treballadores i a les empreses.

PIMEC, la patronal que representa les micro, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya;una confederació empresarial multisectorial, independent i autònoma de qualsevol organisme, poder o entitat tercera.

Fundació i Associació Apadis; l’associació de pares i adults amb capacitats diferents on es desenvolupen nombrosos programes i projectes sense ànim de lucre i que ha esdevingut un centre de referència al municipi.

Fundació El Xiprer Vallès Oriental, que és un centre d’acollida de persones amb dificultats. Fer una llar per a l’acolliment i la dignitat de les persones més desfavorides és un dels seus objectius La fan possible els usuaris, les parròquies, els voluntaris, el col·laboradors, la ciutadania, la comarca i tota la gent que s’hi adreça i cerca valors de fraternitat i justícia.

Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de les Franqueses (AEP). L’entitat, constituïda des del febrer de 2014, aplega empreses dels polígons del municipi: el Pla de Llerona, el Congost i el Ramassar.

 

Arxivat a: Dinamització Econòmica, Polítiques Socials
Foto de grup dels membres de la Taula del PSELFV
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/01/2022 a les 13:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)