Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Afectacions de trànsit durant la festa major de Corró d'Avall

12/09/2018

Del 13 al 16 hi haurà restriccions d'estacionament i de circulació per la celebració dels actes de la festa major

FESTA MAJOR DE CORRÓ D'AVALL 2018

Del 13 al 16 de setembre es celebrarà la Festa Major de Corró d’Avall. Per aquest motiu a partir del dia 11 es veurà afectada la circulació de vehicles i d'estacionaments a la Ctra. de Ribes, via principal de Corró d'Avall.

Durant els dies de la Festa Major, es restringirà el trànsit a diferents carrers per a la celebració d’actes i activitats, a continuació detallem les recomanacions i restriccions previstes:

Recomanacions per moure's per Corró d’Avall.

Per anar direcció Llerona o La Garriga, es recomana els següents itineraris:

Direcció Llerona - La Garriga.

1- Rotonda de Can Mònic > C. de la Riera (zona esportiva) > C. de Céllecs> C. de Tagamanent > C. de Puiggraciós i carretera de Ribes direcció Llerona.

2- Rotonda de Can Mònic > carrer del Pont > camí Antic de Vic, pel polígon industrial del Congost i continuació per Via d’Europa o bé continuar recte per la carretera C-352 (rondes) totes les direccions.

Direcció Granollers.

Per a anar direcció Granollers si venim des de la Garriga, és el mateix itinerari però a la inversa. Altra alternativa per evitar embussos seria per Via d’Europa (Pol.Ind. de Llerona) direcció Canovelles-Granollers.

TRANSPORT PÚBLIC

Durant els dies de festa l’autobus urbà així com les línies comarcals, es traslladen a les parades excepcionals situades al carrer de Tagamanent.

RESTRICCIONS

Estacionaments

NO es podrà estacionar a l’aparcament de l’ajuntament (només podran accedir persones acreditades per la Comissió de Festa Major i serveis).

NO es podrà estacionar a l’aparcament de Renfe tots els dies de la festa des de el 11/09/2016 fins a 17/09/2016.



No es podrà estacionar al carrer de l’Alba entre el carrer de Sant Ponç fins a carrer de Céllecs, consultar els panells informatius.

No es podrà estacionar del 12 al 17 de setembre, a Ctra. de Ribes entre Ctra. de Cànoves i plaça Gaudi per muntatge de les atraccions.

- Del 13 al 16 de setembre, NO es podrà estacionar a carretera de Ribes, zona de la rambla quan s’estiguin celebrant activitats. ( veure panells informatius).
- 15/9/18 NO es podrà estacionar al carrer Joan Maragall per la tarda celebració de la Cercavila de Gegantons.
- 17/9/18 NO es podrà estacionar als carrers Puiggraciós, Tagamanent i Til·lers, durant el matí fins a la finalització de l’activitat per la celebració de la Cercavila de Gegants.

Circulació

- Restriccions de circulació a Ctra. de Ribes entre la cruïlla de l’Av. de Santa Eulàlia fins a la rotonda de l'Ajuntament.

- Restricció de circulació a la carretera de Cànoves, entre la cruïlla del carrer de Tagamanent i el carrer de Céllecs fins a la carretera de Ribes (només està permès accés als aparcaments).

- Queda afectada la circulació als carrers que accedeixen a la Ctra. Ribes (Joan Maragall, Puiggraciós, Pl. Gaudí, Verge de la Mercè (tram Sant Isidre), Verge de Montserrat). Es permetrà el pas a Sant Isidre en horari diürn, sempre que no afecti a les activitats.

- A la rambla Ctra. de Ribes es permetrà la circulació temporal als veïns per accedir als seus domicilis o pàrquings, sempre que no s’estigui celebrant activitats.

- Quedarà afectada la circulació dels carrers per on està previst que passin les cercaviles, aquests carrers són: (C. dels Til·lers,C. de Tagamanent, C. de Joan Maragall, Av. de l’ Ajuntament i la Ctra. de Cànoves). Aquests itineraris poden ser modificats per motius organitzatius o de seguretat.

- Restricció de circulació a l'Av. de l'Ajuntament.

- A l'inici de Ctra. de Ribes per a rotonda de Can Mònic es restringeix la circulació i només es permetrà l'entrada a veïns.

Tanmateix informen que per motius de seguretat i organització es poden fer variacions de les restriccions previstes.
Aparcament públic.

Es recomana fer ús dels aparcaments públics que hi han a Corró d’Avall i que a continuació detallem.

Zona pròxima a l’Ajuntament.

Aparcament de l’Escola Camins situat al carrer de Rafael Alberti.
Aparcament del cementiri de Corró d’Avall situat al carrer de Joan Maragall.
Carrer de Joan Maragall zona de l’Escola Joan Sanpera.

Zona pròxima a la Plaça de l’Espolsada.

Aparcament del carrer de Sant Josep.
Aparcament de Ctra. de Ribes davant l’Av. de Santa Eulàlia.
Aparcaments de la zona esportiva de Corró d’Avall situat al carrer de la Riera.


Podeu consultar el programa de festes al següent enllaç:


Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb la policia per telèfon al 938 467 575, per correu electrònic a la següent adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé per xarxes socials: Twitter @plfranqueses o Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Afectacions de trànsit per la festa major de Corró d'Avall
Plànol de la cercavila de gegants
Plànol de la cercavila gegantons
Plànol de la cercavila cabrona
Consells pels correfocs
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)