Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Campus internacional de natació artística a les Franqueses

24/08/2018

El Club Natació les Franqueses reuneix a 30 sincronistes internacionals

Les instalacions del Complex Esportiu Municipal compten durant aquests dies amb una trentena de nedadores de diversos clubs internacionals. El Club Natació les Franqueses està realitzant el II Campus Internacions de natació artística amb la col.laboració de sincronistes de renom com Helena Jaumà i Txell Mas.

El CN les Franqueses es va presentar el passat mes de novembre amb l'objectiu de fer de les Franqueses un referent de la natació artística. De fet, durant la presentació, l'alcalde, Francesc Colomé, va confirmar la cessió en breu d'uns terrenys situats entre la ronda Nord de Granollers i la carretera de Cardedeu (C-251), on es construirà el centre de tecnificació de natació sincronitzada i on la nova entitat acabarà desenvolupament la seva activitat.

El club compta amb cinc sincronistes de primer nivell: Cecilia Jiménez, Èlia Calvo, Helena Jaumà, Meritxell Mas i Pau Ribes.

Arxivat a: Esports
Foto de grup de les participants al II Campus Internacional de Natació Artística de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)