Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses, al capdamunt del rànquing dels punts d’atenció a l’emprenedor (PAE)

25/07/2018

El municipi escala posicions també en el projecte Reempresa en empreses cedents, reemprenedors i casos d’èxit

L’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona ha publicat les dades del que portem de 2018 pel que fa als punt d’atenció als emprenedors (PAE) i l’Ajuntament de les Franqueses consolida la seva posició en els llocs més alts de la llista. Pel que fa als primers 6 mesos de l’any, el municipi és 7è (de 38)  amb assessoraments a 7 societats i 39 autònoms i, pel que fa al rànquing acumulat des de l’inici del projecte, l’any 2014, les Franqueses és 10a, amb un total de 191 assessoraments.

Els PAE ofereixen serveis d’informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i recolzament a la financiació per tal de facilitar la creació de noves empreses i de fer-ne el seguiment, tan pel que fa a l’inici i al desenvolupament de l’activitat.

Pel que fa al projecte Reempresa, al que les Franqueses està adherit des del 2014, les darreres dades publicades també situen al municipi al capdamunt de la llista. Durant els primers mesos de 2018 ja s’ha atès a 36 reemprenedors, a 5 empreses cedents i s’han obtingut 2 casos d’èxit, on un empresari ha cedit la seva empresa a un nou gestor.

Durant el període 2012-2017, les Franqueses ha generat 15 casos d’èxit dins el programa Reempresa. . Aquesta iniciativa, iniciada el 2012 per la patronal CECOT i la Diputació de Barcelona, ha aconseguit generar 677.101€ d’inversió induïda al teixit empresarial i mantenir 31 llocs de treball. Aquestes xifres ja situaven  el municipi per sobre de la mitja en el rànquing de Reempresa a la província de Barcelona a finals de l’any passat.

El Punt d’Atenció a Emprenedors (PAE) i el projecte Reempresa s’ubiquen a les oficines de l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de les Franqueses de Can Ribas. Des d’allà també es gestiona el Viver d’empreses que, situat físicament a les antigues casernes, dóna una ubicació temporal a empreses de nova o recent creació amb l’objectiu d’ajudar a la seva consolidació.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Can Ribas, seu de l'àrea de Dinamització Econòmica
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/01/2022 a les 13:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)