Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Torna el Bus nocturn durant les festes majors de la comarca

20/07/2018

El Bus Nocturn C17 recorrerà les festes majors i altres concerts destinats als Joves.

Amb l’objectiu de facilitar la mobilitat nocturna durant els actes d’oci a la comarca, el servei funcionarà a les festes de Mataró (21 de juliol) (Maresme), la Garriga (2 d’agost), Cardedeu (11 d’agost), l’Ametlla (23 d’agost), Granollers (31 d’agost) i Corró d’Avall (14 de setembre).

El servei també pretén reduir els possibles accidents de trànsit causats per la conducció sota els efectes del consum d’alcohol o altres substàncies.

Les reserves de places són gratuïtes a partir dels 14 anys. Podeu descarregar-vos l’autorització paterna aquí per portar-la omplerta i signada pels pares o tutors legals al monitor/a del Bus la mateixa nit.  Si voleu més informació sobre el funcionament del bus, podeu adreçar-vos a www.c17.cat. Durant cada jornada hi haurà un viatge d'anada i de tornada en passarà cada 45 o 60 minuts depenent del municipi on es celebri el concert.

El Bus Nocturn és una iniciativa del Pla Supramunicipal de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17. És un autobús de línia discrecional que fa un recorregut pels municipis adherits: l'Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany, les Franqueses del Vallès, la Garriga, i el Tagamanent.

Arxivat a: Ajuntament, Infància i Joventut
Bus Nocturn campanya C17

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 09:17h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)