Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La campanya Festa Lliure, Fes-te Lliure sensibilitza sobre les agressions sexistes durant les festes majors

20/07/2018

Sota el lema Festa Lliure, Fes-te Lliure, es pretén contribuir i vetllar per una Festa Major que garanteixi la bona convivència i les relacions respectuoses i igualitàries.

Aquest és el tercer any que es posa en marxa la campanya, dissenyada des del Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17, durant les nits de festes majors, per prevenir i atendre els possibles casos de sexisme i agressions sexuals que es donen en espais d’oci nocturn.

Sota el lema "Festa Lliure, Fes-te Lliure", l’Ajuntament treballa per sensibilitzar sobre les agressions sexistes que sovint es produeixen en espais de lleure i alertar de la necessitat de denunciar-les, tant si es pateixen en primera persona com si en som testimonis.

La campanya contempla diverses accions com l’atenció amb personal especialitzat per assessorar i guiar a qui ho necessiti durant les nits de festes majors i la implementació d’un circuit d’actuació, que compta amb la complicitat de les Comissions de Festes Majors i entitats que gestionen les barres, per determinar com actuar en funció de la demanda de la possible persona agredida. També es repartiran braçalets amb el lema de la iniciativa i hi haurà penjat als equipaments municipals, els cartells que recullen els consells i recomanacions per eradicar el sexisme.

El Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17 és un programa supramunicipal format pels municipis de l’Ametlla del Vallès, el Figaró-Montmany, Les Franqueses del Vallès, La Garriga i el Tagamanent i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: Ajuntament, Infància i Joventut
Targeta de la campanya Festa lliure, fes-te lliure del Pla C17
Cartell de la campanya Festa lliure, fes-te lliure del Pla C17
Cartell de la campanya Festa lliure, fes-te lliure del Pla C17
Cartell de la campanya Festa lliure, fes-te lliure del Pla C17
Cartell de la campanya Festa lliure, fes-te lliure del Pla C17
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 13:42h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)