Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els clubs de Bellavista, protagonistes de la 3a recepció esportiva

19/07/2018

Tres equips de kumite del Karate Nokachi i dos equips del Bellavista-Milan reben les plaques per els èxits d'aquesta temporada

La tercera de les recepcions esportives de la temporada ha distingit dos clubs esportius de Bellavista: el Karate Nokachi i el CF Bellavista-Milan.

Els primers en pujar a la tarima de la Sala de Plens de l'Ajuntament han estat els membres dels equips cadet, júnior i juvenil mixte de kumite del Club Esportiu Karate Nokachi. Els cadets-junior Izan Sevillano, Xavi Sevillano, Yeray Sánchez i Aaron Raya; els juvenils mixtes Iria Estaban, Besay Grediaga, Kilian Raya, David Moral i Miquel Azor; amb els entrenadors Montse Marín i Agustí Núñez han estat distingits per proclamar-se  campions de Catalunya i sotscampions d'Espanya de kumite.

El relleu a la tarima l'han agafat els jugadors de l'aleví A del Club de Futbol Bellavista-Milán. Aquest equip han aconseguit endur-se la lliga de tercera divisió i pujar a segona divisió. Els jugadors guardonats han estat: Mohamed Cachou, Mario Garzón, hugo Gascón, Edgar Lain, Xavier Martín, Mil Peláez, Arnau Pérez, Pol roda, Hugo Rodríguez, Daniel Ruiz i Marc Tiscan amb l'entrenador José Luis Hernández i el delegat Juan José Granado.

Finalment, el Patronat Municipal d'Esports i l'Ajuntament de les Franqueses, han distingit l'equip amateur femení de futbol 7 del CF Bellavista-Milán per proclamar-se campiones de lliga durant aquesta temporada. Les jugadores d'aquest equip, entrenades per Manuel Bautista, són: Bianca Becerra, Nicole Dayanne Choquerive, Judit Corral, Lidia Fernández, Rocío Beatriz García, Liliana Gutiérrez, Marina Martínez, Núria Ròdenas, Silvia Rodríguez, María Fernanda Román, Laura Sanmartín, Ruth Arévalo, Witny Naomi García i María Molinillo.

El proper dimecres es celebrarà la 4a de les recepcions esportives amb els equips juvenil A, infantil C, aleví A i prebenjamí C de l’escola del Club Futbol les  Franqueses. 

En el següent enllaç hi trobareu totes les fotografies.

Arxivat a: Esports
Foto de grup
Cadet-Júnior i Juvenil Mixte de kumite del Club Esportiu Karate Nokachi
Equip Aleví A del Club de Futbol Bellavista-Milán
Equip Amateur Femení de F7 del Club de Futbol Bellavista-Milán
Cadet-Júnior i Juvenil Mixte de kumite del Club Esportiu Karate Nokachi
Equip Aleví A del Club de Futbol Bellavista-Milán
Equip Amateur Femení de F7 del Club de Futbol Bellavista-Milán
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)