Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La connexió en bici ja és una realitat

18/07/2018

Els dies 20 i 21 es reasfaltarà la calçada adjacent al nou carril bici

Finalitzen les obres de construcció que empalmen el carril bici de la via Europa amb el nucli de Corró d’Avall, el parc del Falgar i el polígon del Congost.

Han costat 133.372 euros i uns quants mesos d’obres però la connexió en bicicleta per vies segures entre Llerona, el Falgar, el polígon del Congost i el nucli de Corró d’Avall és ja una realitat. El nou carril bici transcorre paral.lel al camí Antic de Vic i al carrer del Molí i dóna continuïtat a les zones per a la circulació de ciclistes i de vianants del pla parcial del Sector P, que fins ara finalitzaven al pont del carrer de França amb la via Europa.

Per construir aquesta via paral.lela a la calçada dels cotxes s’ha guanyat terreny als camps de conreu adjacents. S’hi ha construït 430 metres linials de carril. Per salvar les diferències de cota entre la calçada s’ha afegit material per anivellar. Les obres també han servit per crear un nou sistema de drenatge d’aigües pluvials amb una cuneta  de formigó i embornals  i per soterrar les línies aèries de baixa tensió i les de l’enllumenat públic. La darrera fase de construcció del nou carril bici ha estat la senyalització vertical i horitzontal.

Aquest nou vial permet la connexió segura per a vianants i ciclistes amb la ruta que va de Granollers a la Garriga i que connecta zones industrials  tan importants com el polígon del Congost, el del Pla de Llerona, Can Castells o el polígons de Granollers o Montmeló.

Un cop finalitzat el carril bici i aprofitant la zona d'obres, es reasfaltarà la zona de calçada dels 430 metres linials dels recorregut. Per això, els dies 20 i 21 de juliol, aquesta zona es tallarà al trànsit. Podeu consultar les afectacions al plànol adjunt.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Carril bici del camí Antic de Vic
Plànol d'afectacions de trànsit per les feines d'asfaltat
Carril bici del camí Antic de Vic
Carril bici del camí Antic de Vic
Carril bici del camí Antic de Vic
Carril bici del camí Antic de Vic
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:12h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)