Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Primeres recepcions esportives de l’estiu a l’Ajuntament de les Franqueses

13/07/2018

Equips del Club Tennis els Gorchs, de la secció de bàsquet del PME i del Club de Tir amb Arc les Franqueses reben la distinció pels mèrits esportius durant aquesta temporada

La Sala de Plens de l’Ajuntament s’ha tornat a quedar petita un any més durant la primera de les recepcions que el Consistori fa als equips i als esportistes que han destacat durant la temporada.

Durant la primera recepció s’han distingit tres equips d’esport base i dos esportistes a títol individual.

Els primers en rebre la placa commemorativa han  estat els jugadors de l’equip aleví masculí del Club Tennis els Gorchs per aconseguir el campionat de Catalunya en categoria argent i passar, d’aquesta manera, a jugar a la categoria or la propera temporada.

Els jugadors d’aquest equip són Àlex Santamari, Adrià Garcia, Eudald González, Pablo Corroto, Martí Cerdà i Adrià Chaves. Els entrenadors, Anna Font i Isart Guerra.

També del Club de Tennis els Gorchs, però a títol individual per quedar sotscampió de Catalunya de categoria benjamí, s’ha distingit a Eudald González.

Els segons distingits durant la recepció l’escola del Club de Tir amb Arc per haver aconseguir el Campionat de Catalunya i el Campionat de Lliga.

Els esportistes que formen part de l’escola són: Biel Gómez, Jan Domínguez, Oriol Vallejos, Guillem Vallejos, Martí Duran, Marc Salillas, Pablo Vaquero, Àlex González, Guerau Cami, Arnau Gallado, Fermín Herenas, Joan Arnal, Joan Forcada, Àlex Sierra, Abel Sierra, Èric Gracián, Toni Vilageliu, Aïda Domínguez, Lourdes Vega, Ignasi Riguera, Alfred Rodríguez, Xavier Pejo i Joan Fortuny. Els entrenadors, Lluís Culi, José Antonio Arnal, Jaume Abaya i Santi Oliver.

També s’ha distingit Ángel Galiano per quedar campió de Catalunya d’Arc Nu Veterà en sala.

Finalment també ha rebut la placa commemorativa l’equip mini femení de la secció de bàsquet del Patronat Municipal d’Esports per quedar campiones de lliga nivell B1.

Les jugadors d’aquest equip són: Júlia Castellarnau, Emma Solís, Carlota Galbany, Martina Ballada, Anna Càmara, Noa Serrano, Marina Concepción, Mayssae Bouhmedi i Paula Palacios; i l’entrenadora Sarai Budia.

Tots els equips i els esportistes han rebut una placa commemorativa de mans de l’alcalde, Francesc Colomé, i del regidor d’Esports, Juan Antonio Corchado.

Les properes recepcions esportives seran els dies:

El dimarts, 17 de juliol, a les 19 h rebran la distinció els equips benjamí femení, aleví masculí i cadet femení de la secció d’handbol del Patronat Municipal d’Esports i de l’Associació Esportiva Handbol les Franqueses.

El dimecres, 18 de juliol, a les 19.30 h seran els equips cadet/júnior kumite i juvenil mixte kumite del Club Esportiu Karate Nokachi; i els equips aleví A i amateur femení F7 del Club de Futbol Bellavista Milán.

El dimecres, 25 de juliol, a les 19.30 h es rebrà als equips juvenil A, infantil C, aleví A i prebenjamí C de l’escola del Club Futbol les  Franqueses.

Arxivat a: Esports
Fotografia de grup dels esportistes distingits
Equip aleví masculí del Club Tennis els Gorchs
Eudald González del Club Tennis els Gorchs
Escola del Club de Tir amb Arc
Ángel Galiano del Club de Tir amb Arc les Franqueses
Equip mini femení de la secció de bàsquet del Patronat Municipal d’Esports
Club Tennis els Gorchs
Club de Tir amb Arc les Franqueses
Equip mini femení de la secció de bàsquet del Patronat Municipal d’Esports
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 13:42h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)