Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Selecció Catalana Juvenil d’Handbol Platja tria les Franqueses per a preparar el campionat espanyol

02/07/2018

La nova pista d’handbol platja ubicada a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall serà l’escenari dels entrenaments de la Selecció Catalana Juvenil d’Handbol Platja durant la tarda del dimarts, 3 de juliol.

El mes de juny, l’Ajuntament de les Franqueses va adequar una de les pistes de tennis de la Zona Esportiva Municipal, convertint-la en una pista d’handbol platja on poder entrenar durant els mesos d’estiu. 

La Selecció Catalana Juvenil d’Handbol Platja, coneixent la nova iniciativa del consistori, ha triat les Franqueses per a preparar el campionat espanyol que se celebrarà a Getafe, els dies 6, 7 i 8 de juliol. 

Actualment, és la recent creada secció les Franqueses Wolves la que utilitza la nova pista d’handbol platja per a preparar els seus entrenaments. Les Franqueses Wolves, secció de l’AEH Les Franqueses, és una iniciativa que sorgeix amb l’objectiu d’impulsar durant l’estiu la pràctica d’esports sobre sorra.  

La nova secció de l’entitat franquesina neix amb un total de 9 equips i més de 75 jugadores i jugadors. Els equips amb els quals comptaran són un benjamí, un aleví, un infantil i un sènior, pel que fa al femení, i un aleví, un infantil, un cadet, un sènior i un equip de veterans pel que fa al masculí. 

Tot i que sense platja, el Vallès és un indret on els diferents clubs i jugadors han lluitat per a poder seguir gaudint de la variant platja del seu esport preferit durant l’època estival. Les Franqueses ha apostat per aquest projecte, una disciplina que cada vegada té més seguidors, i és que, ja són més de 800 els jugadors federats en equips vallesans.

 

Arxivat a: Esports
Handbol platja
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)