Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tot preparat per a la 16a Caminada Popular d'aquest diumenge

04/05/2018

El pas de la cursa provocarà incidències en la circulació de vehicles durant tot el recorregut

Encara es poden realitzar les inscripcions a la 16a edició de la Caminada Popular de les Franqueses que tindrà la  Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall com a punt de sortida i arribada.

El Patronat Municipal d’Esports (PME) està ultimant-ne els preparatius. Fins al 29 d’abril es podran realitzar les inscripcions anticipades amb un cost de 9,70€. A partir del 30 d’abril i fins al 4 de maig, el preu de les inscripcions serà de 13,75€. Les inscripcions es podran realitzar a l’Oficina del PME o a través del web caminadalesfranqueses.cat. Totes les inscripcions realitzades per Internet hauran de portar el resguard el dia de la caminada per poder bescanviar-lo per la butlleta de sortida. En cas de quedar places disponibles, però, es podrà realitzar la inscripció el mateix dia de la caminada fins a 15 minuts abans de la sortida, que serà a les 8h.

Des del PME es recomana portar roba i calçat adequat, gorra o barret, crema protectora solar, ulleres de sol i aigua o beguda isotònica.  

L’organització anima a tots els participants perquè durant la caminada pengin fotografies a Twitter amb l’etiqueta #caminadapopularLF18. Totes aquelles persones que ho facin entraran en el sorteig de dues nits d’hotel (Hotel Ciutat Granollers i Hotel B&B). Com més fotografies es pengin amb aquesta etiqueta més opcions hi ha de poder guanyar el premi. El sorteig es durà a terme el dimarts 8 de maig a l’oficina del Patronat Municipal d’Esports i els guanyadors rebran una notificació en el seu compte de Twitter i hauran de contestar en el termini de 3 dies des de la notificació, sinó contesten es ornarà a sortejar el premi. 

 

La Policia Local avisa de les restricccions de trànsit que es produiran durant la caminada i fa les recomanacions de seguretat per als participants.

La sortida i l’arribada estaran situades a la zona Esportiva de Corró d’Avall. El recorregut de la caminada transcorrerà pels camins de Llerona, Corró d'Amunt i Marata. Per aquesta activitat es preveuen talls temporals de la circulació en diferents trams del recorregut i que a continuació detallem (també podeu consultar el plànol adjunt).

Restriccions temporals de la circulació.

- Cruïlla de carrer Girona, anant cap al camí de Can Jep.
- Cruïlla de la Ctra. de Cànoves, anant cap al camí de Can Mariano.
- Cruïlla del Camí Veïnal de Marata, anant cap al camí del Cementiri
de Marata.
- Ctra. de Cànoves, Zona Esportiva de Corró d'Amunt.
- Camí veïnal de Marata, anant cap al camí d'accés a Turo de les Il·lusions i Turo de les Mentides.

Restricció permanent de la circulació.

- Durant la celebració de l'activitat, es prohibeix circular pel carrer de la Riera direcció Cellecs al tram de la zona esportiva. 
- Es prohibeix la circulació al camí de Can Jep en el tram cruïlla del carrer Girona fins a zona esportiva.

Consells de seguretat

Si teniu intenció de participar en la caminada es recomanable seguir les següents indicacions de seguretat:

- Respectar les normes de seguretat viària i les indicacions dels membres de l’organització.

- Hi ha diferents punts d'encreuament de carretera. Cal parar molta atenció abans de creuar.

- Seguiu l’itinerari marcat, recorda que esteu caminant per zones boscoses.

- Els menors ha d’anar sempre acompanyats i controlats pels majors d’edat, identifiqueu-los amb un braçalet amb les dades de contacte.

- També es recorda que cal respectar l'entorn natural per on es desenvolupa el recorregut, recomanem portar una bossa de plàstic per llençar les deixalles.

- Porteu alguna peça de roba amb material reflectant, és important fer-se visible.

- És recomanable portar telèfon mòbil amb la bateria carregada per si s'ha de fer servir en cas de necessitat.

- Si us trobeu cansats o heu patit alguna indisposició, atureu-vos, descanseu i demaneu ajuda a personal de l’organització.

- En cas d'una emergència truqueu al telèfon de la Policia Local 938467575 o bé al telèfon d’emergències 112.

- En cas d’emergència és important donar les màximes dades possibles del lloc on us trobeu, explicar que ha passat, quantes persones estan afectades i fer-se visible per una millora localització. Una bona eina és l'ús del sistema de coordenades dels smartphone o l’aplicació My112

Consells pràctics

- Roba còmoda i calçat adequat a l’activitat. No anar gaire abrigats.

- Porteu només l'imprescindible en una ronyonera o una motxilla lleugera.

- Utilitzeu roba còmoda i ampla, que us permeti llibertat de moviments. La indumentària ha de ser transpirable per a què la suor no se t’enganxi al cos i mantenir així, la temperatura corporal.

- Es recomanable fer ús de roba tècnica. Amb la roba amb fibres sintètiques sues més i provoquen mala olor.

- Es recomanable utilitzar sabatilles d'esport, calçat o botes còmodes però també que facilitin el moviment natural del peu i que la sola sigui flexible; els mitjons que siguin de cotó i no estrenyin.

Per qualsevol dubte relacionades amb les restriccions us podeu posar en contacte amb nosaltres al telèfon de la policia local 938467575, per correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé a traves de les r xarxes socials Twitter @plfranqueses o Facebookhttps://www.facebook.com/pages/plfranqueses

 

Arxivat a: Esports, Seguretat Ciutadana
15a Caminada Popular
Cartell 16a Caminada Popular
16a Caminada Popular

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 14:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)