Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’advocat Camil Raich s’incorpora al patronat de la Fundació Privada de les Franqueses del Vallès per a la Gent Gran

30/04/2018

La Fundació, que gestiona la Residència les Franqueses, també col·labora amb l’Ajuntament per oferir serveis a les persones en situació de fragilitat que no viuen al centre

L’advocat de Granollers Camil Raich s’ha incorporat al patronat de la Fundació Privada de les Franqueses del Vallès per a la Gent Gran. La Fundació, que col·labora amb l’Ajuntament de les Franqueses des de la creació de la Residència les Franqueses, va signar un primer conveni el 2015 per ampliar els serveis més enllà dels usuaris que viuen al centre. L’objectiu és ajudar a les persones grans en situació de fragilitat, amb dificultats transitòries o d’envelliment, que necessitin una resposta immediata i que no tinguin prou autonomia per a cobrir-se les necessitats bàsiques.

Des de 2015 l’atenció als usuaris no residents a la Residència les Franqueses ha anat augmentant i, actualment, el programa inclou servei d’àpats domiciliari i servei de transport setmanal des de casa fins al centre per poder gaudir de la bugaderia, del podòleg, de la perruqueria o l’assistència durant el bany. Es tracta d’un programa que vol garantir la millor qualitat possible a baix cost i, en els casos més necessitats, a cost zero.

L’Ajuntament de les Franqueses del Vallès fa una aportació anual de 20.000 euros per desenvolupar aquest programa d’ajut a les persones grans. El patronat de la Fundació Privada de les Franqueses està presidit per Manuel Pascual Pou. Entre les persones que en formen part també hi ha l’alcalde de les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé, com a representant de l’Ajuntament. L’última incorporació és l’advocat de Granollers Camil Raich Puyol.

Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran
Camil Raich, membre del patronat de la Fundació Privada de les Franqueses del Vallès per a la Gent Gran
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/10/2020 a les 22:46h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)