Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La primavera omple el parc del Mirador

23/04/2018

Grans i petits s’acosten al parc per participar en tallers i activitats relacionades amb el circ

Per quart any consecutiu, el parc del Mirador de Bellavista, s’ha omplert d’activitats per donar la benvinguda a la primavera. Aquesta trobada és ja tot un clàssic que convida a les famílies a gaudir d’una tarda de jocs i de tallers en aquest espai. L’objectiu de la trobada és obrir el parc a tots els veïns de les Franqueses i fer d’aquest espai un punt de referència del lleure en família del municipi. De fet, durant els darrers anys s’han anat introduint elements i racons pensats per convertir-lo en una zona d’oci col.lectiu amb jocs infantils, taules i bancs i més zones d’ombra.

Enguany, Sant Jordi i el circ han compartit temàtica. Durant tota la tarda de divendres s’ha realitzat tallers de circ fins i tot per a nadons i els més dolços han pogut fabricar una rosa de llaminadures. Els assistents també han pogut berenar  un tros de pa amb xocolata per agafar forces.

La Festa de la Primavera ha estat organitzada per la Taula d’Entitats per a la Millora de Bellavista i entre les associacions que han realitzat activitats està Espai Nadó-Espai Infant (ENEI) , l’Associació Gente del Barrio de Bellavista i el Grup de Diables de les Franqueses Els Encendraires que han dirigit el final de festa amb una cercavila timbalera.

Visiteu la fotogaleria de la Festa de la Primavera

 

Arxivat a: Pla de Barris
Festa de la Primavera 2018
Festa de la Primavera 2018
Festa de la Primavera 2018
Festa de la Primavera 2018
Festa de la Primavera 2018
Festa de la Primavera 2018
Festa de la Primavera 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/12/2020 a les 19:01h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)