Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Finalitza la reforma de la plaça de l’Espolsada

27/03/2018

Les obres acaben abans del temps previst inicialment per fer realitat un dels projectes més esperats del municipi.

Les Franqueses ja té una nova plaça de l’Espolsada amb la que s’ha pretès millorar la sostenibilitat ambiental i la seguretat convertint la plaça en un espai més adequat per a l’ús dels vianants, adaptant les alineacions i les cruïlles existents a la normativa d’accessibilitat, i ordenant i connectant la plaça Muriel Casals amb la plaça l’Espolsada per tal d’afavorir-ne la seva utilitat, i millorar-ne el seu aspecte.

Amb aquesta remodelació de la plaça, les obres de la qual han finalitzat abans del temps previst inicialment tot i haver-se endarrerit per les inclemències climatològiques dels darrers dies, es busca potenciar l’activitat econòmica, comercial i social en tota la zona, a més de prioritzar l’ús de vianants i eliminar el trànsit rodat, construint una plataforma única en tota la plaça. Actualment, la plaça es composa de 4 metres lliures pel recorregut dels vianants, d’una zona d’estar i descans de 10 metres d’amplada (bars i terrasses) sota una zona arbrada i pels 40 metres lliures que la plaça ja tenia.

 Antecedents

El projecte de remodelació de la plaça de l’Espolsada es va presentar a tots els veïns i veïnes de la plaça al juny del 2017 per al que poguessin realitzar les consultes i suggeriments que creien convenients i construir entre tots, sota la premissa Entre tots fem les Franqueses, un espai més segur i confortable.

Les obres van començar a mitjans del mes de gener quan les màquines van entrar a treballar el primer tram del carrer Sant Ponç, a l’alçada de la carretera de Cànoves. Dos mesos i mig després, la remodelació de la plaça de l’Espolsada ha finalitzat fent realitat un dels projectes més esperats del municipi. 

Arxivat a: Ajuntament, Urbanisme i Activitats
Vista general de la plaça de l'Espolsada
Connexió de la plaça de l'Espolsada amb el parc de Muriel Casals
Extensió de la plaça per l'antic traçat del carrer Sant Ponç
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)