Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament proposa instal.lar càmeres en punts estratègics dels polígons industrials

22/03/2018

Les mesures de prevenció de robatoris a les empreses es posen sobre la taula a Can Ribas

La col.laboració entre l'Ajuntament i els empresaris és imprescindible per implementar un dels sistemes de seguretat als polígons industrials que estan resultant més efectives en altres municipis: la instalació de càmeres de vigilància en punts estratègics. Les càmeres tenen una doble funció, la persuasiva i la incriminatòria en cas de delicte.  Aquesta és una de les mesures en les que s'està treballant des de l'Ajuntament, una altra, ja efectiva, és l'ampliació del la plantilla de la policia local de les Franqueses.

La prevenció és també, segons els experts en la matèria, clau per evitar delictes contra la propietat, per això, representants de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat de l'ABP de Granollers dels Mossos d'Esquadra s'han reunit amb els empresaris de les Franqueses per a parlar-ne. Els Mossos han fet incidència en els sistemes de seguretats propis o col.lectius, com alarmes o seguretat privada, en les mesures a prendre en període de vacances per a no facilitar la intrusió a les naus i en com s'han de fer les denúncies.

A la xerrada celebrada a Can Ribas hi han assistit l'alcalde, Francesc Colomé, el president de l'Associació d'Empresari i Propietaris de Polígons Industrials de les Franqueses, Joan Maynou, el sergent de la Policia Local, Jesús Hernández i les representants del cos del Mossos d'Esquadra.

 

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Xerrada "Consells de seguretat i autoprotecció per a les empreses"
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)