Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Afectacions de trànsit durant la celebració de la Passada dels Tres Tombs per Sant Antoni Abat

02/03/2018

Diumenge al matí hi haurà restriccions de circulació i d'estacionament a bona part del nucli de Corró d'Avall

Les activitats al voltant de Sant Antoni Abat començaran a les 9.30 h amb la concentració de carruatges i cavalls per, a les 11.45 h, iniciar la Passada dels Tres Tombs.

La concentració per iniciar el recorregut serà al carrer del Tagamanent en el tram entre els carrers de Joan Maragall i Puiggraciós. Des d'allà, la comitiva desfilarà pels carrers de Cèllecs, de Llevant, de Sant Ponç fins a l'avinguda Santa Eulàlia, lloc on es farà la benedicció, pel carrer de la Serra, i la carretera de Ribes fins a la plaça de l'Ajuntament. 

Estarà prohibit estacionar als carrers del Tagamanent, entre Joan Maragall i l'avinguda de l'Ajuntament, a la zona de la plaça de l'Ajuntament, al carrer de Sant Ponç (entre la carretera de Cànoves i el carrer de la Serra), al carrer de la Serra (entre Sant Ponç i la carretera de Ribes)

Es restringirà la circulació als carrers afectats pel recorregut de la passada durant tot el matí i els autobusos també quedaran afectats.

Els recorreguts alternatius recomanats són el camí antic de Vic, la via Europa i les Rondes.

Tot i les restriccions i recomanacions exposades per motius organitzatius i de seguretat, es poden produir modificacions d'última hora.Per qualsevol dubte podeu trucar al telèfon de la policia el 938467575, per correu electrònic a la següent adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé per xarxes socials Twitter @plfranqueses o Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat, Seguretat Ciutadana
Plànol de les afectacions de trànsit per Sant Antoni Abat
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)