Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Passada dels Tres Tombs trepitja fort a les Franqueses

27/02/2018

“Més cavalls, més carruatges i més tractors que cap altra municipi de la comarca” explica la regidora d’Agricultura, Territori i Sostenibilitat, Rosa Pruna, durant la roda de premsa.

La Festa de Sant Antoni Abat és una tradició arrelada al municipi des de fa molts anys. L’Ajuntament s’encarrega de la seva organització des del 2016 i enguany, gràcies a la tasca realitzada i a la consolidació de la festivitat, les Franqueses gairebé quadruplica la participació de tractors i supera el centenar de cavalls. “Més cavalls, més carruatges i més tractors que cap altra municipi a la comarca” ha explicat la regidora d’Agricultura, Territori i Sostenibilitat, Rosa Pruna, durant la roda de premsa d’aquest matí. La regidora també ha destacat l’evolució dels Tres Tombs que actualment mostren la progressió de les eines de treball al camp, des dels cavalls fins als tractors.

En aquesta edició s’ha aconseguit mobilitzar a les tres hípiques del municipi i com a novetat, els abanderats i els capitans sortiran del Tagamanent capitanejant la passada. L’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall col·labora per segon any, juntament amb la Parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida, en la celebració de la festa.

L’alcalde, Francesc Colomé, ha agraït la col·laboració de tots els que fan possible la festivitat i ha volgut animar als veïns i veïnes a gaudir de la jornada i a fer poble “perquè un poble sense tradicions no té res”.

Aquest diumenge 4 de març a les 9.30 h tindrà lloc la Passada dels Tres Tombs a les Franqueses.

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
Roda de premsa de presentació de la Festa de Sant Antoni Abat
Roda de premsa de presentació de la Festa de Sant Antoni Abat
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2021 a les 21:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)