Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Pàtria, el Breaveheart català a les Franqueses

29/01/2018

El Casal Cultural de Corró d’Avall ha estat l’escenari escollit per a projectar la pel·lícula “Pàtria”, del director Joan Frank Charansonnet.

Una setantena de persones ha participat a la sessió de cinefòrum de la pel·lícula “Pàtria”, amb la presència de l’actor i productor Daniel Bernabé, i dels actors Elena Codo i Albert Padrós. 

La pel·lícula que narra la llegenda d’Otger Cataló i dels nou barons de la fama ha estat rodada en part a l’Empordà i que ha rebut el premi a la millor pel·lícula de parla no anglesa al Festival Internacional de Cinema de Niça, on competia amb produccions d’arreu del món. 

“Pàtria” va néixer amb la idea de ser un “Braveheart” a la catalana ja que ambdues pel·lícules comparteixen un missatge de llibertat. 

Els assistents a la sessió han pogut preguntar i expressar-se amb els artistes en temes tècnics de realització i sobre la història narrada.

Arxivat a: Gent Gran
Pel·lícula Pàtria
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)