Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Associació de botiguers entrega la Guardiola Solidària

26/01/2018

L’ABCP de les Franqueses entrega els 642,40 euros de la Guardiola Solidària a l’Associació Sociocultural Maná i Cáritas de la Parròquia de Sant Francesc d’Assís.

L’Ajuntament ha estat l’escenari escollit per l’Associació de Botiguers, Comerciants i Professionals per a fer entrega de la recaptació de la Guardiola Solidària. Des de l’inici de la campanya, ara fa tres anys, s’han aconseguit recaptar 642,20 euros en els diferents vermuts solidaris organitzats durant les Festes Majors de Corró d’Avall i Bellavista.

Durant l’acte d’entrega dels xecs a l’Associació Sociocultural Maná i Cáritas de la Parròquia de Sant Francesc d’Assís, l’alcalde, Francesc Colomé, ha agraït iniciatives com aquesta que ajuden a cobrir les necessitats més bàsiques dels nostres conciutadans.

L’ABCP va organitzar durant la 13a Fira d’Entitats i la 22a Fira de Mercat de Nadal un sorteig de dos lots de productes de les diferents botigues membres de l’associació que van permetre augmentar els donatius.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Acte d'entrega de la Guardiola Solidària
Acte d'entrega de la Guardiola Solidària
Acte d'entrega de la Guardiola Solidària
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)