Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses dóna la benvinguda al nou servei de neteja urbana

15/01/2018

"Siguem Sincers" és el lema de la campanya d'implementació del nou servei que contempla la renovació dels contenidors i l'adquisició de dos camions d'escombraries, entre d'altres.

Els veïns de les Franqueses han acomiadat aquest dissabte el camió vell de les escombraries i han donat la benvinguda al nou camió en una festa. Des de les 10 del matí , petits i grans han pogut participar en diversos tallers i activitats relacionats amb les deixalles, el reciclatge i el servei de neteja urbana, a la plaça de l'Espolsada. Amb la festa s'ha donat el tret de sortida a la campanya Siguem Sincers, lema del nou concepte de neteja urbana que arrenca al municipi. La festa, amenitzada des de l'escenari per en Peyu, ha viscut el seu moment culminant quan una grua de gran tonatge ha entrar el vell camió per ser acomiadat pels veïns i les autoritats. Tot seguit, el nou vehicle de recollida d'escombraries han entrat a la plaça per se rebut amb confeti, una globotada i una cançó creada per a l'ocasió. Entitats com la Colla Gegantera o l'Espai Nadó també han participat a la festa.

Durant la Festa del Camió també s'ha donat els premis del concurs de dibuix que s'ha realitzat en col.laboració amb les escoles del municipi. Els guanyadors de les diverses categories han estat: Lucas Jiménez, de l'Escola Camins (categoria de 3 a 5 anys), Cloe Arias, de l'Escola Camins (categoria de 6 a 8 anys) i Cristina Vázquez, de l'Escola Bellavista-Joan Camps (categoria de 9 a 11 anys).

Des de ja fa unes setmanes s'ha iniciat el canvi de contenidors als carrers i s'han posat en marxa els nous camions i les noves escombradores. El nou camió redueix considerablement el temps de buidatge dels contenidors i el soroll, a més, també rebaixa significativament els nivells de contaminació. S'espera que el nou camió de recollida d'escombraries de les Franqueses superi els números aconseguits pel vell vehicle en 11 anys, amb més de 325.000 quilòmetres recorreguts i més de 100 milions de quilos de deixalles recollits.

Visiteu la galeria d'imatges de la Festa del Camió

Arxivat a: Ajuntament, Obres i Serveis
Benvinguda al nou camió
Dibuixos participants en el concurs
Lucas Jiménez, guanyador de la categoria de 3 a 5 anys
Cloe Arias, guanyadora de la categoria de 6 a 8 anys
Cristina Vázquez, guanyadora del concurs de 9 a 11 anys
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/08/2022 a les 12:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)