Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Festa de la Infància treu els infants de Bellavista al carrer per cinquè any consecutiu

27/12/2017

La cloenda a la plaça Major ha convidat petits i no tan petits a participar en multitud de tallers i activitats i a tancar el dia amb l’animació de la Tresca i la Verdesca

La plaça Major ha quedat petita un any més per encabir les activitats de la Festa de la Infància. La cloenda a la plaça Major ha inclòs multitud de tallers i activitats i l'actuació del grup d’animació de la Tresca i la Verdesca.

La festa de cloenda, però ha estat només el tancament de dos mesos de propostes des de diverses àrees i entitats del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut amb el suport de l’Oficina de Pla de Barris. Enguany s’han realitzat (des de finals de novembre i fins mitjans de desembre) tallers de sardanes, de ninos waldorf, d’escacs, d’espelmes o de breakdance i també un esmorzar de contes a la Biblioteca Municipal. 

Durant el cap de setmana de la cloenda, el 21, 22 i 23 de desembre, els infants de Bellavista han pogut gaudir de titelles amb “El Nadal dels tres porquets”, l’obra “Camins, turons i mongetes del ganxet” a càrrec dels alumnes de l’Escola Camins i la festa final durant el matí de dissabte.   

Cal destacar que la V Festa de la Infància ha comptat amb moltíssimes participacions com l’AMPA Bellavista-Joan Camps, l’AMPA Escola Colors, els Diables Els Encendraires, Sardanistes Franquesins, Associació Educativa Espírall, Espai Nadó-Espai d’Infants, els Voluntaris de l’Espai Zero i del Centre Municipal de Joves, als quals es vol agrair la seva implicació.

Podeu veure mes fotografies aquí.

Arxivat a: Ajuntament, Infància i Joventut, Pla de Barris
V Festa de la Infància
V Festa de la Infància
V Festa de la Infància
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/12/2020 a les 19:01h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)