Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Pla de Barris exposa les obres realitzades en els últims 4 anys

19/12/2017

Una exposició amb imatges de les transformacions urbanístiques i els edificis rehabilitats decoren la sala polivalent de Bellavista Activa.

Des del mes de novembre, a la sala polivalent de Bellavista Activa s’hi poden trobar les imatges de les diferents obres realitzades amb el Pla de Barris de Bellavista. L’exposició permanent està formada per 3 imatges de transformacions urbanístiques i 13 imatges d’edificis rehabilitats en les darreres tres convocatòries d’ajuts a la rehabilitació.

El visitant podrà fer un repàs per les diferents obres impulsades per l’Ajuntament a Bellavista des del 2014 fins a l’actualitat:

Reurbanització de la Plaça Espanya, del projecte Urbanització i millora de diverses places de Bellavista, on es va millorar l’espai públic i es va dotar d’espais verds.

Construcció de Bellavista Activa com a equipament d’ús col·lectiu, del projecte Espai cívic i social a l’illa d’equipaments del carrer Rosselló.

Millora de la passarel·la elevada del carrer d’Aragó i instal·lació de dos ascensors exteriors per treballar l’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques, del projecte Millora de la passera existent i del seu entorn a l’alçada del passatge de Ponent a través de dos ascensors exteriors.    

20 edificis rehabilitats gràcies a les tres convocatòries d’ajuts per a la rehabilitació d’elements comuns com façanes, instal·lacions comunitàries (aigua, gas, electricitat...), cobertes, supressió de barreres arquitectòniques, etc.

Arxivat a: Pla de Barris
Reurbanització plaça Espanya

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)