Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els Pastorets a les Franqueses

13/12/2017

Enguany, el grup de Teatre el Coverol representa 12 escenes en una obra adaptada per la Mireia Casado, llicenciada a l’Institut de Teatre de Barcelona.

Els Pastorets tenen el seu origen en les representacions medievals que se celebraven a l’interior de les esglésies el dia de Nadal. Actualment han esdevingut un signe d’identitat i les Franqueses no és una excepció, el municipi gaudeix de representacions a Bellavista, Corró d’Avall i Marata.

El grup de Teatre el Coverol, creat l’any 1986, compta amb 15 components del municipi de diferents edats i aplega, per a la representació dels Pastorets al voltant d’una cinquantena d’actors i actrius, a més, actualment gaudeix d’una direcció més moderna de la mà de la Mireia Casado, llicenciada a l’Institut de Teatre de Barcelona.  

Enguany, els tradicionals Pastorets de les Franqueses comptaran amb 12 escenes repartides en dos actes, que es representaran a les 18.30 h, el diumenge 17 de desembre, al Teatre Auditori de Bellavista, i a la mateixa hora, el diumenge 7 de gener, al Casal cultural de Corró d’Avall.

El municipi però també gaudirà d’una representació dels Pastorets de Marata, que s’han convertit en uns referents a Catalunya gràcies a la seva experiència. Aquest Nadal, el Centre Cultural de Marata continua sent la seu i el nucli impulsor d’aquesta representació, que es farà els dies 26 i 30 de desembre i 7 de gener, a les 19 h tots tres dies.

Arxivat a: Cultura
Representació dels Patorets de les Franqueses del Grup de Teatre El Coverol
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)