Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses inicia la campanya de vacunació antigripal

06/11/2017

Fins al 15 de desembre es vacunarà de manera gratuïta als diferents col·lectius de risc.

Un cop més, la Conselleria de Salut posa en marxa la campanya de vacunació contra la grip. Enguany, del 2 de novembre al 15 de desembre, es vacunarà per a disminuir els casos de grip, reduir les complicacions greus i les morts que causa la malaltia.

Aquells veïns i veïnes del municipi interessats, poden anar als centres sanitaris de Corró d’Avall i de Bellavista, demanant cita prèvia de la següent manera:

També poden anar el proper 22 de novembre a:

O poden anar el proper 24 de novembre a:

Per què ens hem de vacunar?

Els virus gripals canvien contínuament. Per aquesta raó cal vacunar-se cada any, ja que la vacuna es prepara per protegir contra els virus que arribaran aquell hivern. El període ideal per fer-ho són els mesos d'octubre i novembre (tot i que la vacunació també es pot realitzar fora d'aquest període) i el seu efecte dura un any. La vacuna s'elabora a partir de virus gripals morts; per això mai no pot produir la malaltia. Cal tenir en compte que protegeix contra la grip, però no contra el refredat comú (no hi ha vacunes contra el refredat) ni contra altres infeccions respiratòries víriques.

Arxivat a: Sanitat i Salut Pública
Cartell vacunació grip 2017/2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 14:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)