Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'escola Joan Sanpera i Torras puja al tren amb un projecte europeu

31/10/2017

L’escola lidera un projecte Erasmus+ en col.laboració amb centres educatius de Lituània, Eslovàquia, Itàlia, Grècia i Polònia.

 

Després d’un any de feina, reunions i molta paperassa l’escola Joan Sanpera i Torras ha obtingut la seva recompensa; el projecte “Take the e+train” serà una realitat. Durant dos anys aquest centre educatiu de Les Franqueses del Vallès treballarà frec a frec amb alumnes i mestres de Lituània, Eslovàquia, Itàlia, Grècia i Polònia. 

Els trens seran el fil conductor del projecte que culminarà amb l’elaboració conjunta d’una maqueta de tren.  A través d’aquest mitjà de transport i del seu entorn, les escoles participants aprendran a treballar de forma cooperativa, a utilitzar l’anglès com a llengua vehicular, la filosofia ecologista, la diversitat d’altres sistemes educatius i, sobretot, el sentiment de pertànyer a Europa.

Universitats, biblioteques, museu i associacions de l’entorn més proper als centres escolars participants també estan involucrats i participaran del projecte. A Les Franqueses del Vallès, l’escola Joan Sanpera i Torras compta amb la col.laboració del circuit ferroviari de Cal Gavatx.

No és la primera vegada que aquesta escola participa en un projecte europeu. Ara fa 4 anys van col.laborar en el desenvolupament del Projecte Internacional Comenius WOW.

 

Arxivat a: Educació
Logotip del projecte europeu
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)