Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tret de sortida del Projecte Nadó

10/10/2017

Una festa aquest dissabte ha servit com a punt de recollida d'aliments i material per a infants de fins a 2 anys. A banda dels punts de recollida habituals s'aniran fent actes puntuals per reforçar la campanya

Cap nen sense aliments i material per a la seva atenció i cura. Aquesta és la màxima prioritat del Projecte Nadó, que s'ha donat a conèixer aquest dissabte amb una festa infantil a la plaça de Can Font en què els més petits han pogut gaudir de tallers, xocolatada i l'actuació musical del grup Bufanúvols. 

El Projecte Nadó està impulsat per l'Area de Polítiques Socials de l'Ajuntament de les Franqueses i l'Associació Sociocultural Maná. L'objectiu és ajudar a les famílies que, per la seva situació socioeconòmica, necessiten ajut per fer front a les despeses que sorgeixen de l'atencíó als nadons de fins a 2 anys. En aquest sentit la campanya consisteix a recollir roba, mobiliari, estris de puericultura que la ciutadania ja no fa servir per donar-los un nou servei. A més, Projecte Nadó també preveu la recollida d'aliments i productes d'higiene (bolquers, tovalloletes, sabó...). És a dir, productes de primera necessitat. 

A banda dels actes puntuals que s'aniran fent per recollir material com ara la festa d'aquest dissabte, els ciutadans poden fer les seves donacions els dilluns, de 9 a 13 hores, i dimecres, de 18.30 a 19.30 hores, al carrer Aragó, núm. 24 de Bellavista. En el cas que aquest horari no sigui viable es pot trucar al telèfon 626 442 337, de dilluns a divendres, de 15 a 19 hores, i concretar una visita. 

Arxivat a: Polítiques Socials
Festa Projecte Nadó
Festa Projecte Nadó
Festa Projecte Nadó
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/01/2020 a les 14:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)