Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Participa en les sessions de disseny de la plaça de l'Esbarjo!

14/09/2017

Encara ets a temps d'apuntar-te als taller de participació per definir aquest espai de Bellavista, que ha de canviar durant l'any 2018. Les sessions es faran el 16 de setembre, de 10 a 13.30h, i el 19 de setembre, de 17.30 a 21h, al Centre Cultural de Bellavista.

L'Ajuntament de les Franqueses vol comptar amb l'opinió de la ciutadania a l'hora de dissenyar els nous espais del municipi. La plaça de l'Esbarjo de Bellavista n'és un exemple. Ja fa uns mesos que des de Pla de Barris s'ha engegat un procés de participació per convertir aquest espai en un lloc més atractiu i útil tenint en compte qui millor coneix la zona: els veïns i veïnes, i els comerciants de la zona.

Fins ara, s'ha fet una fase de diagnosi mitjançant una enquesta feta a la mateixa plaça en què hi han participat un total de 286 persones. A més, l'enquesta s'ha penjat al web de l'Ajuntament per tal que es pugui contestar telemàticament. També s'han dut a terme sis sessions de debat amb persones vinculades a entitats, comerços i equipaments de Bellavista.

Ara comencem una nova fase de treball. I és que Pla de Barris ha organitzat dues sessions de disseny al Centre Cultural de Bellavista. La primera es farà aquest dissabte, dia 16 de setembre, de 10 a 13.30 h, i la segon el dimarts, dia 19 de setembre, de 17.30 a 21 h. Per participar-hi cal inscriure's prèviament enviant un correu electrònic a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al telèfon 619 139 534, de 9 a 18 h.

L'última fase del projecte serà una votació amb les propostes seleccionades sorgides de les sessions de disseny. La votació està prevista per al mes d'octubre i s'informarà, durant les setmanes prèvies, dels projectes seleccionats.

L'espai públic ens defineix com a barri i és un dels recursos més importants que compartim. T'animem a participar en la millora del barri. TOTES LES IDEES SUMEN!

Si vols més informació pots trucar, escriure o visitar l'oficina de Pla de Barris a Bellavista Activa (Carrer de Rosselló, 39) / 938 616 221 / (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 
Arxivat a: Ajuntament, Pla de Barris
Procés participació plaça de l'Esbarjo

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2020 a les 11:05h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)