Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Projecte Nadó, un servei de suport a les famílies

04/08/2017

Aquest mes de setembre s’iniciarà el Projecte Nadó que permetrà garantir l’atenció als nadons de les famílies franquesines amb situació de necessitat econòmica.

El projecte, impulsat per l’Ajuntament de les Franqueses i l’Associació Sociocultural Maná, està adreçat a les famílies usuàries de serveis socials que per la seva situació familiar socioeconòmica necessiten suport bàsic per a l'atenció i cura dels seus fills.

Aquest servei pretén ajudar a les famílies a fer font a les despeses que sorgeixen de l’atenció als nadons, sobretot, en les despeses econòmiques que suposa comprar roba, adquisició de mobiliari i estris de puericultura, bolquers i altres productes d’higiene infantil, així com menjar per a infants de 0 a 24 mesos. Projecte Nadó busca complementar les ajudes en la cobertura de les necessitats bàsiques per l’atenció de la primera infància.

L’adquisició dels articles es preveu que sigui diferent segons la tipologia i necessitat del moment. Una part de l’alimentació i del material d’higiene infantil (bolquers, biberons, xumets...) la proporcionarà el Banc dels Aliments a Barcelona, mentre que l’altra la facilitarà l'Associació Sociocultural Maná amb el suport de l’Ajuntament ja sigui a través de la compra directa de llet i material per a nadons, com mitjançant la donació d’empreses i veïns del municipi.

Amb aquest propòsit, l’Ajuntament i l'entitat organitzaran campanyes de recollida de material, roba i aliments, sota el lema Si ja no ho fas servir, passa-ho, per tal que les famílies que vulguin puguin fer les seves donacions. L’Associació Sociocultural Maná serà l’encarregada de desenvolupar la tasca de recollida, reciclatge, acondicionament i emmagatzematge de tots aquesta articles.

Totes aquelles famílies interessades en aquest servei poden adreçar-se a les oficines de Polítiques Socials situades a Corró d’Avall (carretera de Ribes 7, 938 407 333) o a Bellavista (carrer Rosselló 39, 938 615 435).

Arxivat a: Ajuntament, Polítiques Socials
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:12h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)